(有圖)旅行時發現女尊男卑就知一定係香港人...

401 回覆
2189 Like 95 Dislike
受港女氣
其實倒轉講都可以的,咁大個人自己拎下野俾下錢都咁多野講,人都唔配做。
拎野當然無問題,俾錢都無問題,心態有問題,做人都有問題。
點解港女撞咁多人渣,真係唔好怨,因為人渣要食女,當然合配合,好似上面講拎個野比個錢容乜易,要食你之嘛,又唔係過人世,你性格係點邊個fuckin care?
你就當人有風度,我成日都話,出黎做野幾年,睇中條女要食,請佢去轉日本都係幾千,呢啲錢係唔洗考慮的。做人世,要考慮嘅多好多,你今日同我講唔好咁複雜,你就係得到咁嘅水平嘅關係囉⋯⋯
唔係你以爲個男人順哂你好得意
大把香港情侶都係自己拎自己喼 你咁岩見一唔倒姐
我同事都係咁,仲覺得理所當然,問我點解唔洗
你小學雞到,咁要唔要攪拌機呀?
家務,係大家。同樣,行李都係大家,所以,大家一齊付出,分工。如果你男朋友係大猩猩,咁你俾佢拎好正常,但你記得幫佢打點一切,因為大猩猩係無腦的
計住果個係你,我已經講左,個動作係好中性,心態先係重點,你唔明只能講你理解唔到。
而家講緊大家對呢樣野個印象係,男人幫埋個女人拎係好合理。
呢點我很同意。
班女一方面就口講獨立自主
一方面就要男仕有所謂風度(即係乜都要就晒)
見過大把呢d女 唔合佢意 就唱你
從來都係我一個喼,佢一個喼
就算係搬喼行上行落樓梯都堅持自己拎
除非返香港果程重到自己真係搬唔到上落樓梯先叫佢幫我搬
依啲小事啦

個啲幫埋女人拎手袋既港男先世界級呀
屌呢樣真呀
但其實可能連女仔嘅手都未拖過
一個正常女人應有態度,而唔係下下話佢錫我嘛,佢叫到唔通唔佢拎咩?
幾無賴先講得出?情況就好似,有個唔係心儀嘅對象送部iphonex俾你,我就唔會收。但係好多女就會話,人地送到,唔收好無禮貌,人地錫我嘛,無附帶條件的
出現了
Ho man
咪係 見到條女 姐手姐腳拖住個喼
火都黎 唔趕時間就無所謂
你唔洗在意架喎,我點講又影響唔到你。
點解唔係你自我中心呢?公平架喎
沒你老母打字都唔識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞