(有圖)旅行時發現女尊男卑就知一定係香港人...

401 回覆
2189 Like 95 Dislike
要男方俾曬錢 而男方係唔願意嘅
發覺左有呢個問題就應該即刻講/屌
唔好等到條女老馮跟住先忍唔住話分手 唔好寵到個女朋友壞曬
咁當然 個男嘅願意我地就收皮啦
男人黎講
白人>黑人=南亞人>支那人>港男
男朋友從來唔會幫我拎任何野
我都習慣自己拎自己嘅野
到底係好事定壞事?
我覺得買完野太重嘅幫手拎ok 但條女唔好老奉咁 同埋手袋個啲就一定唔拎
咁係你廢姐
咁樣都仲結婚,都唔知話你忍得定on9
男生諗法多矛盾咁女生叫咩?
左kick 右kick
Chok親手 etc
我女友好興趁我唔為意自己抽gip
但又細力 真係好驚佢整親變左要做泰妹按摩成晚
都係講comparative advantage 架姐
咁女人同上代比直頭多到完全唔合理喎
Damn true !!
我同佢去冰島🇮🇸 佢兩對手套都覺凍 我比埋我對手套 我都辛苦 不過有時一個人死 好過冚家剷
取港女,你千奇唔好有咩大病呀,咩大傷呀,冇錢比佢使?第一個嗌離婚分你身家呀
最緊要大家舒服ok就得啦
香港好多人既心態好特別
男同女都係 唔淨只關女既事

男既 有男會標榜自己好錫女朋友 係到阿四咁
會買呢樣送果樣 又扮下暖男 煮野食 再網上放閃

女既 會網上放閃 話男朋友送咩 去邊度旅行
又隨傳隨到 任勞任怨

總之會做到好似 大家好享受 好幸福咁
不過你請我願 樓主 算吧啦
港男自願低賤 港女有閪大撚哂 自己攞黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞