(有圖)旅行時發現女尊男卑就知一定係香港人...

401 回覆
2189 Like 95 Dislike
咁唔係錫囉唔該,你嘅愛可唔可以成熟啲?
其實有幾不相關?日日上演緊喎⋯⋯咩叫見微知著?
聽聲都聽得出
係咁架喇 咁唔抵得切J做女人囉
有次搬行李整手,之後條女自己搬埋我果D行李,返到香港,比佢又唱「廢人」,又「玻璃手」,唱到洗廁所個阿姐都知
台灣國語同普通話好多發音都唔同,一定聽得出的。
咁無同情心

Sorly
Sor真係年代唔同,唔好扮老屎忽。
好幼稚。
樓主好酸啊
呢啲女人飛得
屌 條女幫男朋友係酒店洗衫執野 幫佢剝殼喂佢食野呢啲樓主撚知咩
好心唔好以己度人
我幫老婆拖gip要你評斷?
我主動幫老婆拖係出於我愛佢
關咩女尊男卑事

一齊唔好拖就最開心啦
你講到個重點了,你幫男朋友做家頭細務?你係無份用定點呢?你諗清楚喎⋯⋯
佢自己地幫你拎下當然無問題,個心態就係問題了。
一個動作係中性的,原因係問題。如果你問我,我都合幫女朋友拎下,唔係因為錫,係好自然佢有野搞緊我就幫佢拎。
男人老狗幫女朋友老婆拎個喼俾下錢都咁多野講

唔好拍拖出黎害人啦, 搵個賓妹岩哂你地
紳士行為得連登仔會貶低
唔洗呀,你有權做,我有權評論,你又有權不理,好正常。
結論:狗公港男好撚廢 港女都係佢地寵出黎

但而家已經變左社會意識形態 全港男人狗唔狗公都要受港絆氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞