(有圖)旅行時發現女尊男卑就知一定係香港人...

401 回覆
2189 Like 95 Dislike
九唔搭八 點解要學你打字唔鹹唔淡成個文盲弱智咁?
只係見到一個場面根本好難理解成件事 可能番到屋企 條女照顧番條仔 多角度思考以免炒車
連登仔唔會放過一個可以冤枉正常女仔做港女既機會
九唔搭八,你打字好正?
沒格式又沒標點。
邊撚到有香港女人日日話要男女平等
連登仔日撚日係到up冤枉人
從來香港女人個心態都係想做小女人,搵個男人lead住自己,日日話要男女平等果班係鬼妹
秒撚左
通常都係交換拖
因為我個喼細同埋輕好多
你係咪搞錯新香港人呀
支那佬出名大男人, 海港城成日見到佢地大聲喝鳩條女快啲買完走
兩個喼正常都一人拖一個, 輕果個留俾條女
一條友拖兩個真係
大把男人買野仲痴線過啲女人啦
人地條仔中意幫條女拎埋關你班批鬥撚鬼事咩
日日係到教人點拍拖
我話你書面語同口語都唔識分邊個字睇唔明?唔好自取其辱啦,你平時講嘢都習慣咁反智?
錯 應該係平時做小男人 粗重野唔做 要同班女人睇齊
但感情上又想做大男人食住女人
結果梗係相反
絲打你做乜扭橫折曲調返哂轉黎講
無拍過拖果班聽你講咁做就仆街
大陸妹做叻做戲氹男人, 點會當男人阿四, 想斷自己米路咩
嗲住叫個男人幫手拎就多
洗撚同呢到啲油頭毒撚講咁多咩
根本就唔撚抵得人地有拖拍
望住人地有拖拍就咬牙切齒
而家條女又唔係佢地,人地點相處關佢鬼事咩,日日上網教人點拍拖,
得啖笑
樓主都唔想看圖作文, 之不過當時佢都係拖住兩個喼
結左婚之後咪開始呼呼喝喝囉
大撚把大陸女人食鳩住自己老公啦
傻鳩一名,你老母俾狗屌,生你出黎?
做狗學咩講人話,返去汪汪汪啦。
離婚啦
幫拎行李係正常
但前提係條女會感激多謝你而唔係覺得應份

樓上班誤人子弟既仇男豬閪肯定係後者
無拍過拖既連登仔 如果你第時條女覺得你做呢d野係應份 你做仲衰過唔做
港女係港男縱出黎
港男咁軟弱 乜都就晒條女
連登仔就係咁好笑
感情既野你情我願
無人用槍指住你個頭叫你拎喼
俾人食住係你自己問題
一係你條件差二係你無女人唔得
好心唔好賴落女人到
又唔見gay佬會聽女人話俾女人食住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞