開始進行冒險(3)

975 回覆
13 Like 1 Dislike
開定新post先
舊post連結(1): https://lihkg.com/thread/918787/page/1
舊post連結(2):https://lihkg.com/thread/924693/page/1

估唔到咁都開到3
多謝咁多位巴打支持
有興趣睇返之前的可以點上面的連結
雖然前面有D無聊係咁出出入入 (因為個迷乳仁)
不過後面會好少少架啦

補充返主角現有資料:
費魯 等級:13 , HP:310/310, MP:120/180, 已死亡次數:9

力量 :影響生命,普攻攻擊力 20
敏捷 :影響命中,閃避,逃跑成功率 70
魔法 :影響秘技攻擊力,魔力上限 50
幸運 :影響遭遇事件 140

防禦:20

屬性:無屬性
修為:青銅一階, 未轉職
背後靈: 無

歲數:60

技能:
連打 (中級) 技能效果: 隨機打出3-7連擊

技能點數:13

擁有道具:
初級拳殺 (稀有)
中級拳殺 (稀有)
兔肉 x2285
玄冥蛇磷片 x1
玄冥蛇血液
玄冥蛇皮
神奇易容面具
超凡視力眼鏡
震攝威嚇紋身 (使用中)
書本"500年前的語言"
書本"Underground varemed"
書本"Pole okupatsiooni"
藏寶圖殘頁
小女孩的靈魂
小女孩的骨灰
狐妖的心臟
粉紅色內褲
朱家貴族令牌
銀針草

裝備:
手套: 力量手套(下級) 力量+20, HP+ 30
指環: 幸運指環(中級)幸運+20, 被攻擊時有20%概率躲掉, 並回復1%最大生命值)
項鍊: 幸運項鍊(中級)幸運+20, 被攻擊時有50%機率進行格檔, 受到的傷害減半)
盔甲: 硬皮重甲 (下級) HP+50, 防禦+20
鞋子: 神行靴 (稀有) 敏捷+60, 戰鬥中擁有絕對先手權

擁有稱號:
超級菜鳥 (未佩戴):死亡時不扣經驗
欺凌者 (已佩戴):進行戰鬥時免疫第一回合傷害
一雪前恥 (未佩戴):第2次遇敵全能力+50%
武術大師(未佩戴):不裝備武器下進行攻擊時, 攻擊力提升30%
眾叛親離 (未佩戴):當不在組隊狀態時, 經驗獲得+50%, 戰鬥時每回合+50HP
C
LM
佢咁強調防守,如果可以話佢知我地唔係一味猛攻,又掌握到上堂D野
咁可以令佢比我地去2區機會會大D
All E
我看到對上個post頭3個選擇是C,B,C無錯嗎
可以一試 大家通力合作
樓主成日打錯字 究竟仲欠廢老幾多次幸運事件
下次全e
實力懸殊 無可能打得贏 不如出下奇招
個鍵盤太廢
改E
咁依家姐係
E,B,C, 無錯嗎 ?
上次食飯用曬
又係時候去食下霸王餐
順住去啦 下下咁改點玩
後面個C改埋E
OK, 最反選擇
E,B,E
最後
有個諗法,而家我地學識左擋,
不如我地轉加攻個稱號武術大師
打一下20升到26
而家連打平衡一次都有6下
裝左之後就多左36攻,差唔多打多兩下
如果打到7下就已經等於打左9下
大家點睇
顏天偷窺姜德的能力
姜德 白銀巔峰 HP:1873/1950 MP:300/300
屬性:水 職業:狂戰士
防禦:10
力量:390
敏捷:50
魔法:10
幸運:20
技能:斬擊, 二連斬, 三連斬, 狂化, 橫掃千軍, 戰士之魂, 再生

姜德: 你們攻擊完了嗎?該輪到我了哦!

姜德使用技能 橫掃千軍
費魯進行防禦,傷害減半! HP-195
顏天屬性相克,傷害加倍! HP-390
葉文進行防禦,傷害減半! HP-98

姜德:哦?另外兩個懂得防禦啊..不錯麻...

費魯 等級13 HP:115/310, MP:90/180
顏天 等級:11 HP: 260/650, MP:130/190
葉文 等級:10 HP: 352/450, MP:125/170

(第一個回覆者操作費魯, 第二個回覆者操作顏天, 第三個回覆者操作葉文)

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺姜德能力
C.使用技能: 連打 (MP-30)
D.使用秘技
E.防禦
F.逃跑

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺姜德能力
C.使用技能: 火拳 (MP-20)
D.使用秘技
E.防禦
F.逃跑

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺姜德能力
C.使用技能: 水氣彈 (MP-15)
D.使用秘技
E.防禦
F.逃跑
3E TIME
E
E
E
哦 原來要防
姜德使用技能 再生
HP+100 (持續3回合)
姜德 HP:1950/1950 MP:300/300

姜德: 哦?3個都不進行攻擊嗎? 看來是認清我們之間的實力了呢...能認清實力也証明了你們不是只會盲目的向前衝, 這在戰鬥中可是很重要的哦! 懂得如何衝量對手, 何時進, 何時退, 也正是我要教你們的課題...

費魯 等級13 HP:115/310, MP:90/180
顏天 等級:11 HP: 260/650, MP:130/190
葉文 等級:10 HP: 352/450, MP:125/170

(第一個回覆者操作費魯, 第二個回覆者操作顏天, 第三個回覆者操作葉文)

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺姜德能力
C.使用技能: 連打 (MP-30)
D.使用秘技
E.防禦
F.逃跑

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺姜德能力
C.使用技能: 火拳 (MP-20)
D.使用秘技
E.防禦
F.逃跑

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺姜德能力
C.使用技能: 水氣彈 (MP-15)
D.使用秘技
E.防禦
F.逃跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞