開始進行冒險(3)

975 回覆
13 Like 1 Dislike
會唔會哂幾皮野買左件垃圾番黎
拳殺野應該唔會,有殺錯無放過
有莫家 唔奇咖
最後一件低價應該高過30000
應該點同莫家淨
我地連3萬蚊都冇
有拳殺都係莫家拎出黎喎
同埋無職未必多人爭
驚朱家沈家做9我地姐
同埋我唔覺得會得會咁快學到7拳殺 應該最快都要完左魂殿個劇情先
嚴格黎講,本來完左拍賣會應該就可以學識
樓豬今晚仲會唔會出文
樓主又食宵夜?
大把方法唔比廢老學 總管唔還/還左之後間鋪賣左 又要搵過 話曬高級拳殺係稀有技 太快變番後生就冇野玩
來了來了
變完後生都仲有大把野啦
失憶又未搵返
同埋魂殿似係主線黎
38000一次!
費魯:40000!
40000一次!
40000二次!
40000三次!成交! 恭喜費家投得 拳殺指虎! (剩餘金幣:26700)
朱家: 所謂好戲在後頭, 留錢投最後一樣吧...

萬眾期待的最後一件拍賣品來了! 萬妖盆! 這妖盆是一位黃金階級修為的大魔導士於世界七大遺跡中的百獸之地發現,相信在座各位有點經歷和修為的都知道世界七大遺跡地點隱秘, 遺跡中的魔物更是深不可測, 可不是普通冒險者可以戰勝的怪物, 更別說要通關...
這位大魔導士可是差點命喪百獸之地, 最後帶著這個萬妖盆逃了出來! 現在, 他竟然決定將一件如此珍稀之物拍賣! 大家可要把握最後機會了!
據這位大魔導士所說, 萬妖盆可是有著可以把不同魔物的靈魂融合從而誕生一個新靈魂的作用. 已達白銀階級修為的冒險者們! 你們所擁有的背後靈是屬於什麼成長度的呢? 下級成長?中級成長還是上級成長呢?有想過擁有稀有成長甚至極品成長的背後靈嗎?看似遙不可及的夢想,這萬妖盆便能幫你達成夢想!把捕捉到魔物的靈魂融合成極品成長度的背後靈!相當吸引吧! 不多說了! 萬妖盆底價50000.每口叫價5000.

A.沒錢叫價了...抬一下沈家或朱家的價吧...
B.不叫,靜靜看戲
C.提早離場,取回已拍物品及兔肉
A.沒錢叫價了...抬一下沈家或朱家的價吧...
B.不叫,靜靜看戲
C.提早離場,取回已拍物品及兔肉
我訓了, 明天再出
快啲走唔好比人知
早抖樓豬
早抖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞