[認真]美斯同C朗 邊個射門勁啲?

747 回覆
398 Like 28 Dislike
所以個數據咪只係有關射門
個point係,兩個一樣都會有猜空tapin同埋爭攝位嘅機會。

除非你係想表達,佢地個數量有極大差別/爭頭搥難過攝人罅/C朗啲tapin難入啲

否則,你真係冇乜說服力。
我明啊 要承認小花埋門好過完美嘅我朗真係好難
留意返個timeline 你講緊17-18 既美斯有防守 個年咪C朗入波多啲囉
跟住你又講今年18-19 跟著你多10場先一球你話差唔多
最出名咪又係你地班美斯迷圍威喂 朗迷夠話美斯最出名國家隊腳軟啦
起腳唔多又點博人犯錯呀
唔射波都俾你入好冇
牙朗一個眼神就贏十條街啦
某朗強姦就叻,射門邊有得同美斯比呀
on9
牙朗射門力量先角度後
朗迷一早知
但呢樣又唔係絕對
牙朗個頭都勁美斯唔知幾多倍
牙朗係不停咁威脅龍門
要講佔入波方式最多 C朗就爭頂 美斯就禁區頂
但當你要講距離拉到一樣 咁比又點公平
睇唔睇波都好
都麻煩你真係睇左篇研究係做乜先啦好嗎
有世界盃先係球王
咁梅拿又係球王咩 奧燒又係球王? 麥包皮又係球王呀?
美斯離開左巴塞呢個體系溫室先講啦
仲有慈善行動、強姦能力等等
咁詳盡說明左美欺>牙朗
不過牙朗>>>其他人

c朗conversion rate低係佢係咪都射一腳
不過佢作為兩大外星人比人mark到咁都有咁多射門係能力嘅一部分
跑位,預判,身位,速度,decison making都係夠超班先做到
個數據有冇爭頂既成功率
淨計頂到為主
咁空哂頂入個機率都高活
皇馬肯加c朗人工先講啦
另外d數據真係幫卡雲尼申冤
成日比人話9流射術但
conversion rate高trend line幾條街
咪攪到皇今年破哂衰野紀錄囉
美斯根本就係一件垃圾
真 作為球王一定要離開 唔可以因爲忠心做one club man

呢球已經證明C朗射波比美斯好,由進入對方40碼範圍,C朗已經可以對龍門有直接威脅,相反美斯夠唔夠力射埋去都成問題
埋門能力但唔計頭鎚、單刀同12碼係咩玩法?
非朗迷
美斯完全唔識射呢啲40多碼嘅波 點及得上我朗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞