[認真]美斯同C朗 邊個射門勁啲?

747 回覆
398 Like 28 Dislike
數據就係咁,you are free to draw your own conclusions

你可以好似上面一啲人咁,睇完/未睇都撩交嗌,或者掉低一句無撚聊就走咗去。

我自己就覺得,見到美斯超晒班嘅finishing、C朗多到嚇死人嘅射門、一啲多少令人意外嘅名(Lacazette),成件事係幾有趣。
Laca真係俾人underrated
少睇波,Conversion 高啲入一球係咪計兩分
On9 職業球員點會唔得 香港乙組都唔少人做到
只係絕大部分球員咁遠試射都會俾人屌 冇咁大自由度
美斯都試過罰球三十碼轟中門楣
佢一般都好謹慎 係好大機會先會起腳 就算遠射都係廿幾碼起腳多 而且隊波打法又組織為主
美屁強姦贏到c朗? 收皮啦!
你地花迷計先,btw牙花同5真係幾有緣,世界盃又5.55,世足金球又第5,世五花真係唔係浪得虛名
冇呀 金球獎5:5
想贏牙朗咪唯有搵D所謂數據出黎講囉
奧運,世青杯 mvp
唔計

-6痴個歐國返來
作都要計係佢帶領奪冠
青年軍賽事照計
歐國盃唔計
上面d朗迷好肉酸
騎狗講獎杯先,你眼盲就咪喺度柒啦
原來花迷真係智商有問題,上年洗哂版笑1.82依家個個失哂憶,邊個講先你唔知,你新會然就收皮啦仲大大聲
金球獎原來係獎杯
cap撚哂圖同人講自己係智障真係服撚左你
Tap in狗廢
證明你無睇過阿根廷囉
唔識踢波
Miss咗你個留言

如果你仲未知的話:可能我表達得唔清楚,頭搥、單刀都計,不包含係指數據並冇講個射門類型。

12碼唔計就正常,一般數據統計都唔會計。記得12碼嘅入球率,平均好似係0.75咁上下,比起一般射門係容易好多。

美斯嘅12碼轉化率好似係7成左右,的確係弱過人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞