[認真]美斯同C朗 邊個射門勁啲?

747 回覆
398 Like 28 Dislike
愛朗力好少入嚟
其實佢射多二千腳,但係keep到個conversion rate>average player,我係教頭都會想用佢wor

除非佢個二千腳係搶哂我其他average player既機會,令球隊射少左2000球以上姐,否則用佢都係賺左
尤其如果球隊本身冇咁既本事做到咁多入球機會,c朗做到咁多起腳機會就幫到球隊入多好多球

例:個個屌c朗係皇做球霸射哂d波,皇馬冇左佢入球數咪又係少過上屆?

當然唔反對美斯好波扭波傳波埋門全部都高水準啦,佢只係爭國家隊表現就係無異議既史上最佳
只係覺得以上shoot count, conversion ratio用唔到黎黑c朗
咁你又唔好話我黑C朗。我又唔係想話佢係廢嘅球員,我只係想用客觀事實嚟比較吓,企喺歷史頂峰佢地,喺埋門能力上嘅差別啫。

其實係希望大家當fun fact咁睇
同條on9討論都浪費時間

數據就係數據
中立球迷睇完數據再理解,俾埋解釋同例子你聽
讚美斯但唔踩C朗都要俾你屌on9,仲邊度夠你講
數據已擺在眼前,已睇到C朗事實有幾x垃圾
美斯面前

C 朗是誰?
入咗球12碼。
計埋我記得係18中1,conversion rate=5.66%
YES
好垃圾
踢咁耐國家隊得 2 隻盃
數據擺喺面前,美斯踢國家隊仲廢過件所謂嘅垃圾
國際賽mvp拎過未??
花迷計入球、射門嘅時候,小花係中場

計助攻、keypass,小花係前鋒
國際賽mvp拎過未??

求答案
國際賽冠軍拎過未
呀!有世青同奧運
國際賽mvp拎過未??

求答案
mvp但拎唔到冠軍
我唔洗答案啦
你自己j飽d數據佢
mvp問題原因係
你班朗迷咪再老吹c朗帶領奪冠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞