[認真]美斯同C朗 邊個射門勁啲?

747 回覆
398 Like 28 Dislike
好撚型
戴返頭盔先,我從來冇諗住借呢個post、呢堆數據證明C朗係垃圾。

我只係想證明邊個射門準啲。

我上面亦再三強調,射門準啲唔等於就係好啲嘅前鋒同球員。

我睇法始終都係,即使呢啲野我一早知,但見到有詳細數據support到呢樣野,我會覺得幾有趣。
咁你TOPIC應該改返做準D
...轉化率高啲唔係勁啲?我用勁啲有錯咩?
力量 把握力都可納入射門勁既範圍
點先為之勁? 個個定義唔同
你只係用左轉化率高啲定義為勁啲
所以我唔係一開頭已經解釋清楚?對於我嚟講,勁啲就係轉化率高啲嘛。對其他人嚟講,亦都make sense喎。點解係我要改標題?
建議你直接開個po叫「新類型入球轉化率」
友誼賽打法國巴西入波又真係易過正式世界盃歐國盃外圍賽入列支敦士登同埋拉脫維亞波嘅咁

南美踢外圍賽只係打埋啲咩智利哥倫比亞烏拉圭呢類垃圾波
邊夠喺歐洲同安道爾法羅群島踢咁艱難吖

成隊南美明星隊,伊卡迪都可以唔要
又真係弱過蘭尼,哥利斯馬呢d頂級名將既
都唔知你up乜柒

講緊個入球數字咁高係對廢隊刷返來
關有咩隊友撚事咩九唔搭八

自己睇下牙朗
睇下牙朗國家隊入波過一半都係呢啲對手度入
美斯有幾可打埋呢啲法羅群島列支敦士登呀
把握力 美斯
但c朗間唔時都入金球
友賽>>>>外圍賽
高汁
認同小花射門準過阿朗,不過我想尋人,搵返話搵佢地阿婆踢鍠都拎神射手嘅會員發表下意見
係呀係呀
友賽打巴西法國德國西班牙易入波
外圍賽打法羅群島拉脫維亞就艱難
其實2邊fans打夠咀炮未?睇呢啲嘈交post已經睇到悶
施丹嚴選最佳陣容 有美斯無C朗
https://lih.kg/935762
施丹教皇馬時唔係讚到天上有地下無咩?原來唔係真心?
佢身為領隊,見到美斯都驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞