[認真]美斯同C朗 邊個射門勁啲?

747 回覆
398 Like 28 Dislike
毒撚先至咁勤力練波
我地牙朗一早去射其他嘢啦
你同我講個一球半球
當年佢踢假9 唔回防好L正常
我就講緊佢入波勁個幾年
唔知你仲要搬到幾時 你講佢做朗甸細佬個陣?

所以而家入波咪少過C朗囉
牙朗一早玩緊輪休
而家出埸次數一直jl係小花領先
牙朗對弱隊都輪休個陣
小花仲博命刷緊數據
上年C朗 頭十幾場冇踢呀
我搬C朗回後場 係想講 而家美斯回後多左 入波少左好正常
上季踢多人10場先入多一球仲好威威咁
呀朗不嬲小小機會都會起腳
相反美斯係大機會先起腳
踢波風格姐
另外成日話美斯PO冇人理 點解唔屌番你D美斯迷
朗迷:
其實上面堆數據,係有納入起腳時嘅離門距離作考慮。無論距離遠近,都係美斯轉化率高。除非你想表達嘅係,C朗離門5米射波,會難過美斯離門5米射波。

又證實咗,認真po係冇人認真睇的
今季明明美斯入波多啲
你都可以話而家入波少過C朗
做乜鳩
15定16年聯賽最後一,兩輪,花同朗入球一樣都讓鳩咗球12m比入球荒嘅25馬射,人地91球神早唔care 咩神射啦

朗輪休?聯賽廢到咁神早冇得追,輪休去屌屎眼好過啦。難為花上季一個carry 成隊想透都冇得透,到頭來贏咗兩冠都雞胸冇分別
所以美斯係有同人爭頂波同撞射?
係你世界 離門5米射波得呢兩種?
唔踢波 都睇下波呀
一個係新聯賽新球隊
一個係細路已經踢合埋眼都識踢
咁都可以比
一開頭已經寫咗,篇野指在搵出邊個埋門最強。

而埋門更強嘅,絕對不等於係更好嘅前鋒/球員。
“美斯永遠係對面禁區掂波”??????
你自己比較先,話而家c朗入波多
唔講以為今季完左
轉左隊都要適應下呀嘛
美斯迷就唔會明架啦
依家人地跟距離比你都唔滿意,請問應該點比先啱
你話佢入波少
我話佢出埸少過小花
佢自己話C朗而家入波多啲
事實唔係
講事實都唔得?
又唔見美斯輪休 如果美斯都留力就贏左歐聯啦可
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞