[認真]美斯同C朗 邊個射門勁啲?

747 回覆
398 Like 28 Dislike
我都話上面承認左美斯射術強d
但數據反唔反映到爭頂同空哂先
牙朗以量取勝冇阻佢而家呢個地位
係人都知佢鳩射一樣阻唔到佢入波
你叫佢tap in 球王就係
咁美斯又叫球霸 溫室小花 國家隊腳軟 炒十二碼 全部都叫就係啦
C朗頂波勁啲就唔比爭頂 咁你再縮細個比較範圍呀 剩係計左腳既入波 剩係準計米七以下
最後結果咪又係入波,一個勁既人何必搞咁多野
數據同技術真心係美欺
我係朗迷都會承認
但c7真係證明左佢可以融入唔同既戰術體位(易d用同夾)
之前世盃睇到美欺踢到迷失世界咁
當然你可以話c7世盃表現都唔係勁
但我都係你將兩隊國家隊擺上台秤,我都係覺得阿根廷無論美欺or其他球員應該表演得更好
大家真係睇得明哂d圖?
小花勁到咁
因為豬隊友搞到冇美洲盃冇世界盃
真係好可惜

其實唔係,卡雲尼的確係低過人。原文多好多野睇。
牙朗同我皇一樣,打到今時今日仲有人想否定佢地
屌,你負評都討論下好無
haters gonna hate
緊係迷失世界啦 對住擺明死守既冰島出個防守性既陣 對住擺明打反擊既格仔就出個全攻型 打碌撚?
咁者係唔係小花問題,係教練問題?
屌喇媽,計埋比你,截撚埋圖,清清楚楚,班友都硬係要講其他野,真係痴孖根。
入波機會低左都季季入波數top 10, 唔鳩射我諗季季100不是夢啦咁講
之前唔知 但18世盃100%係教練問題
賤朗不願面對數據
講緊射門就討論返起腳個下啦
40幾碼射同5碼射邊個難d
你整張美斯過人鬼唔知佢勁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞