[認真]美斯同C朗 邊個射門勁啲?

747 回覆
398 Like 28 Dislike
65球有30球喺友誼賽入,友誼大使世5花
班撚屌真係呢⋯
成日講既入球轉化率其實好無謂
理得人射幾多球姐 入波得啦
起腳易既點解其他人做唔到c朗做到
你起腳射門 都要擺脫對手 搵到空位射
入球轉化率高 咁可能有保守 有信心入先射
低咪肯冒險 唔放過所有機會
最緊要係入波 入波先會改變賽果
其他咩都係假
屌奶星
繼續spin喇
個正式比賽既assist追到上去C朗既total assist又唔提
連續6年歐聯神射手射術廢過世5花,笑話黎?
成班世5迷圍住件世5打j肉撚酸到,我寧願j夏世三都唔j美世五啦 世五留返你班sick ball之人慢慢j
歐聯又6成幾7成入球喺小組賽,國家隊又成5成入球喺友誼賽,喺小組賽友誼賽刷哂數據然後話世5花射術勁,人唔笑狗都吠啦
係好霸王硬上弓
擺明就係用射門多換入球多
佢又真係做到
認真 你都識講朗射多成千幾腳 咁個轉化率低D唔係正常咩
咁樣比較都唔會fair
朗一場可能射十腳 美斯射兩三腳
大家都係兩球
兩個既位置又唔同
利申 美斯>朗
想問Ching熟唔熟“率”呢個概念

你係準嘅,射幾多都準。睇吓美斯,個射門數一樣比其他人高一大截,但同時做到準過其他人。
屌奶星
d stat只係畀大家睇下
從一個新既角度去比較下兩個人
你係朗迷既
就會覺得因為佢有鬥心,唔放過任何一個機會
所以佢轉化率低係合理
你係非牙朗迷
就會覺得低轉化率係prove左佢係浪射
根本唔同立場唔同睇法

傾傾下轉化率又要講下人地勇於挑戰會轉隊
又比較下獎杯數金球金靴國家隊成就
spin完一輪自相矛盾又貼其他場均stat黎講
根本就肉酸到仆街,唔知醜咁

開口埋口就笑人世五世五
五十步笑百步,今年個金球又唔係頒畀你地
真係唔明他地笑到咁大聲做乜
唔講真係以為你地牙朗反cup6:5
只許花迷搶口,不許朗迷笑你世五,扮中立扮到你咁肉酸
中立?
我巴po po霸啊中立
牙耿疤狗非中立
咁淨係睇呢個數據 美斯係勁好多
咁但係如果淨係睇呢個數據 咁朗係咪垃圾?
事實就係大家入球差唔多
足球唔係淨係睇呢D數據既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞