「好似無人開」女士香水討論 4

508 回覆
5 Like 1 Dislike
我black friday嗰排先買完tom ford依家啱啱買咗意sf+就咁多唔送
好彩仲有幾個brands送 趁仲送想買多幾枝
好戇鳩架佢時送時唔送 撚狗咁撚
我估係喺香港有counter嗰啲都唔送?
但係le labo又送Miller Harris又唔送 好奇怪
岩岩先留意到呢個gp..已經買唔到
以前都試過突然唔送?
香水就係一個例子 以前唔送跟住送而家又唔送
啱啱去joyce睇中FREDERIC MALLE
枝En Passant, 返屋企就睇到post話唔送,
好想成枝J, 個花香好真實, 又唔係大路白花
喊出嚟 準備買點知佢無喇喇唔送
Send email問佢剩係答” some of our products are unavailable for international delivery and it may take a while for our website to update.”
我black friday嗰排先買完tom ford依家啱啱買咗意sf+就咁多唔送
好彩仲有幾個brands送 趁仲送想買多幾枝
好戇鳩架佢時送時唔送 撚狗咁撚
我估係喺香港有counter嗰啲都唔送?
但係le labo又送Miller Harris又唔送 好奇怪

佢係一DD送一DD又唔送 好搞笑
啱啱睇完 tom ford都係咁
唔知做乜
仲有啲niche brand買到呀
係,Ormonde Jayne都係咁,120ml唔送,50ml一D送一D唔送
我想要Osmanthus呀
我諗除非香港代理商投訴 否則就算有專櫃都唔會唔送

好鬼谷氣謀咗幾日諗住買 準備比錢個日就話送唔到嚟香港 之前明明無得送香港焗住香港買 買完過一星期到sf就開始可以送香水 香港買貴幾舊水
Btw sf覆咗送唔到香水嚟香港原因係:
I have just looked on our website for this product and can see when adding the item to the basket it says ”Please note that there are quantity restrictions associated with this type of product when shipping outside of the UK & EU (3)“.

想問問桂花味香水有咩推介 聞過sl好似偏甜
Sorry, 文盲讀得書少 , 請問意思係咪話超過某個ml數佢就唔運, 定係點
又可以寄香港啦 真係撚狗咁撚
屌我即刻狗衝比錢 好驚突然又唔送
買咗咩
Byredo咋原本想買atelier cologne不過our of stock
用返其他絲回覆答你
Perris Monte Carlo有枝叫Absolu d'Osmanthe見有人話係勁桂花香 徹頭徹尾既桂花-from PHilOphoBIA

Jo Malone, Ormonde Jayne, Memo都有
-from 唔識停

Roger & Gallet - from 日日去跳舞

hermessence osmanthe yunnan
-from 死廢J
其實香港差唔多最平 之前係巴黎見到支ck hkd6xx
香港卓越Christmas sale hkd199
卓悅, Sasa嘅貨出名有問題喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞