「好似無人開」女士香水討論 4

508 回覆
5 Like 1 Dislike
冇呀,但下一支想試Meliora,好似都好多人推介
原本見到selfridges 剩返最後一支 meliora
諗住睇完人地d review 就買
點知碌左陣fragrantica
見到佢地話meliora 同lalique 支amethyst 好似
而且仲要係同一個perfumer 既作品
即刻放棄左
好想試下 想問下邊到可以試到味
想買俾女朋友 每隻香水字頭係I love u嘅字首
唔使話香水名要襯到,牌子都ok嘅

我淨係諗到
I = Issey miyake
L= Penhaligon Luna
O=?
V=?
E=?
U=?

好想導佢入坑
點解要買得咁複雜

紅樽太甜 買咗粉紅樽 好正
紅樽重甜味 粉紅樽偏花香味 聞完就比錢 不過係其他國家既機場duty free 買
識人香港有折買入,本身送給屋企人。但屋企人吾鍾意現在放售,曾經有試噴3次,有興趣請聯絡

請聯絡
https://t.me/AlanChan1228
好鐘意the body shop honeymania隻味,但停咗產
見到有人推薦SL nuit de cellophane
呢隻同埋a la rose啱唔啱19歲𡃁妹用?
吾你老母
學好啲中文先
罪不及屋企人,你把口講得出這些話,其他人都會明白你係咩人。
想問下邊到有得買chloe love story? 急住買
撐你呀絲打
其實呢間嘢我都上過網睇下佢賣真嘢定假嘢
見啲comment一半半我就無幫襯過
賣假嘢/過期貨仲咁撚大聲真係咩世界
其實上網買嘢買咗咁耐我都中過好多次伏所以冇乜點
重點係佢哋個客服真係撚狗咁撚班客,仲要佢哋個網係唔會畀你出review提醒其他人,話就話佢哋公司個policy規定咗評論嘅內容只可以同產品有關,我心諗唔撚係化?你賣過期嘢賣假嘢都唔算係同產品有關呀?

化妝品用上塊臉我真係唔敢搏,所以冇喺上面買過
不過google都search到好多相,話佢哋個packaging啲字同正版唔同
各位睇路啦
一陣搽爛塊臉就喊都無謂,呢啲錢唔撚好慳呀
屌,唔記得咗頭先個post冇加埋中文keyword落去,為咗等其他人google嗰陣易啲搵到呢個post,容許我喺呢度加返多啲keywords

草莓網 Strawberry net 賣過期貨,賣假貨呀
有單號有相有晒cap圖,拉返上去#466就有得睇
嘩sab15

Btw我係草莓網買好多次嘢都ok,個cs(叫cammy?)幾有禮貌加喎....

但我認同佢啲貨係好耐,turnover 好低
你地有冇分裝樽? 邊隻好?
我冇經email聯絡過佢哋客服
唯一一次打電話過去客服好似係因為張單過咗成日都未出貨定係點,唔記得啦好多年前
下晝打去等到仆街,真係十足十cut唔到cable篇潮文咁隻耳仔都聽到熱撚埋 我記得嗰陣接我電話係個呀嬸嚟,講咗個問題出嚟都愛理不理,好似想快啲cut你線接下一個咁
所以之後有問題我都冇諗過會再聯絡佢哋個客服
有冇絲打用過Atelier Cologne?平時少用香水 $550 30ml, $1120 100ml算唔算貴 定呢個價錢值得更好 見佢新開左間喺K11 MUSEA 買香水送個刻字皮套幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞