「好似無人開」女士香水討論 4

508 回覆
5 Like 1 Dislike
可能我一向唔好玫瑰 所以覺得佢特別
你blind buy過d咩出事
即刻唔想再幫襯呢兩個牌子
black Friday 買完勁耐都冇tracking no.
後來有再送到黎已經兩個幾三個星期
仲要冇送到指定取件間七仔
有track code 但冇野睇,連pick up 咗嘅info 都冇
skynet 堅垃圾
我上星期打去問又係古古怪怪, 問佢唔係送7仔咩?佢又話送上門
問佢可唔可以自取又話唔得, 安排左送貨, 不過幾時送又唔知, 睇情況都要打多次去問, 可能件貨都無埋
通常都係平嘢出事 最深印象係clean嗰隻皂味香水,聞到想嘔

仲有Burberry嘅weekend,同埋以前escada嗰啲,又係聞到想嘔,所以我唔敢再blind buy,一定會聞完試過上身先買
貴野都可以出事架
acqua di parma 隻玫瑰同牡丹 係臭到嘔
你枝kilian覺得點?
之前我都想blind buy clean 不過唔夠膽
一噴出黎勁霸氣好有氣勢 有少少怕carry唔到
但過o左陣桃味就出黎 係好甜好熟既桃
混少少蘋果味 不得了
之後d花香同蜂蜜味又變番溫柔

錯有錯著
我都覺得好正
之前諗住買但之後唔記得咗
你講完又燒返
我開頭試diptyque 嗰隻olene 係覺得好香好真嘅茉莉味,差啲即刻俾錢,好彩買開嘢時ba俾咗sample,用上身發現後調有我唔鍾意嘅皂味
metoo
我超鍾意白花味
屋企有枝sample 有日噴返工試下
隔咗一個鐘覺得似廁所味
即刻衝入廁所抹走陣味
Clean係好濃嘅洗衣液味,唔會想噴落個身度,噴喺衫都覺得over咗

睇description同comments好似好正,但我覺得伏,好彩只係買咗一枝無買埋其他味
我都係大概一個鐘後發現無晒茉莉味得返啲皂味 我有噴少少喺頭髮想抹都抹唔走

好想搵到枝真茉莉味香水
你快啲去試下枝vca 我依家日日用
Serge lutens枝a la nuit我覺得幾香 不過discontinued
Tom ford枝jasmine rouge都正
點解會discontinue 聞嘅機會都無,有諗過上網blind buy

遲啲去聞下Tom Ford 嗰枝先
tom ford嗰枝一聞出嚟我ex話係廁所味 未必個個鍾意 我自己就接受到
不過後面就好香茉莉
你講到好吸引 過兩日去聞下先
你講vca枝gardenia petale定其他
我最叻燒人買嘢
仲諗住買佢枝white woods 要諗清楚先
雲呢嗱呀

我係廢j 但係買得太多嘢變咗窮j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞