「好似無人開」女士香水討論 4

508 回覆
5 Like 1 Dislike
估唔到喺化妝post安全無俾你燒到但過到嚟香水post出事
其實好多機場Duty free都有tester,不如去開旅行聞下先

木味嘅不如試下diptyque tamdao
我大把嘢燒呀
我有啲不祥預兆 年尾好多洗費,唔好燒啲咁貴嘅
其實我真係買好多嘢 有平有貴
想買penhaligons Iris prima
A La Nuit我上個月喺IFC仲見到呀
聽晚去睇!
咁你有冇聞過vca枝gardenia petale
聞說都幾正
我決定去聞下先
有聞過tamdao不過覺得唔太岩自己
我都覺得jasmine rouge好似廁所味
覺得好臭+1, 佢係果種大花茉莉重濃花味(本人形容為腐臭味),
雖然未去到敏感程度, 不過每次聞到都覺反胃, 有無小花茉莉(東方茉莉)嘅選擇?
我係德國做緊exchange咁岩呢個city有間隱世香水鋪 俾個local既同學介紹我黎 勁多呢d香水聞
呢間鋪d staff都勁好 如果有岩心水但佢地鋪頭冇仲可以幫你訂
真係痴左線
個set 係default 左,不如觀察佢鐘意咩味,再問staff等佢地推介。再淆底啲咪買30ml,萬一唔鐘意都唔會太浪費
Sorry做伸手黨
但對香水認識不深
請問有無價錢宜人 唔會太濃 既香水推薦
想送比一位女友人
今期卓越有Valentino Valentina set $455
好似好抵屌,個樽又幾靚
有無絲有用過? 唔知last得耐唔耐呢
https://www.facebook.com/bonjourhk/photos/pcb.10155766667585766/10155766666860766/?type=3&theater
卓悅🤔你驚唔驚係假貨或者過期貨。。。
笑到gapgap聲
又唔知佢鍾意咩味好難幫你喎
大路啲咩penhaligon’s diptyque
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞