IT 討論區(49)1001唔開POST中年失業

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
asm連if都冇真係寫到嘔血
嗰陣學用啲最陽春嘅 得mov mov同埋mov
正,有廠妹溝
asm 有得CMP完再JL, JNZ
都算係if 因為係條件式GOTO
當然你加長左d野搞到go錯左個address就另外
好難學 主要係因為網上好少資源

java一泥就ArrayList
大家已經慣左
之前我都試過嘗試去明 從入門到放棄黎
不過始終個問題冇得避
參考本身可以看成類似指針
假設一間school入面有department入面有professor咁(當唔係array)
可以得出school有一個professor**
係咪咁 完全冇讀cs
其實唔算,大公司inhouse都有好多能力不足,單靠年資拎60k+,相反年資少你總係有個cap係到
好多時人工係睇你個位而唔係能力,能力只係個位空出黎嘅時候幫助你贏到個位嘅助力
有冇人做過esdlife 既ap/p
唔想打誠哥工 聽講好撚刻薄
同佢個仔差無幾,想去咪去
標完個人工 同你講標錯左
退番300蚊現金卷比你
有冇人做過fidessa 呢埋trading software vendor ?
唔係
極其量可以講成
2015-2016 Spring semester 某課程負責教授為 Professor**
或者 Department 入面有 Professor**
School 睇怕都唔會直接指去 Professor* 掛
兩個都咁屄

老豆出晒名走數王,最冇「誠」信,佢旗下百佳專走 contractor 數,拖數、剩找細數,等到你啲 SME 收皮就唔洗還

個仔出晒名係中介王,此住自己二世祖人脈多,逼其他 IT Vendor / Product firm 同佢合作,佢嘅老電幫手 sell,佢齋抽佣。做仔嘅唔洗學老豆咁玩走數,因為本身已經食水深

唔好以為唔關你打工仔事,佢哋對合作伙伴都咁撚屄,對員工都。。。
巴打上次係咁?
最 hea 係 JS 同 Python,List 定 Array 都唔洗分
唉屌 依家好撚頹
比依家間公司過橋抽板 bonus都唔想等直接走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞