Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 23 ) 十周年 S"10" !!!

1000 回覆
6 Like 11 Dislike
有升級咩??
點升法 ?見佢官網都係600
但512gb送cx大阪機票
而家回贈600丫ma,11月前果d就得300
而家加埋trade in係900啦
11月30號前登記成功,然後12月31前啟動加增值一次就ok

btw 12號登記左八達通,前日收到600了
cmhk前排都有淨機出,送幾多嘢下,5698機價
我就sunmoblie出,5898減600,mango mall入會減200(而家唔知仲有冇),coupon 50蚊

smart octopus搞自動增值 150蚊就冇左,但加大嗰增值額送50

1010見ching淨機預繳4790最抵屌

應該其他電訊商會再減機價既,可以r下,我都11月中買

而家白色note9額外送多個400蚊jbl無線耳機

note9咩色512gb就600 or 國泰來回大阪機票

推薦人碼:HCK760

大家見有咩再抵或更正再推 note9五千蚊尼個價位又真係無咩對手
而家smart octopus 變左600

前鏡係彈出嚟?
早幾日出咗NOTE9 想問下NOTE9用唔用到Gear VR
為咗加大少少少少電池而cut咗3.5mm
真係多撚謝晒
其他s10版本希望keep返有啦
就咁睇後面個樣好似note 8
旗艦應該唔會再有3.5
cut 3.5真係似大勢,其實我又唔明apple要拎專利就話姐
android機都cut真係幾怪…
根本冇一個有力嘅原因去cut 3.5
而家嘅無線耳機仲未可以代替有線耳機
整條轉換線又係智障
為咗個趨勢而cut真係好反智
其實cut左換電果陣已經唔多中意
不過叫做依家尿袋叉得越黎越快,叫做勉強接受左
但3.5個問題係…
一來藍牙耳機根本仲未完全取代到3.5
二來你大部份手機都係得一個叉電位,變左你有時夜晚打機想用line果類程式同人傾計有時會意外有問題係度
三來就係好多GAME或者睇片你要打橫部機,而3.5你可以用L型插頭變左好拎D,而用typeC既頭你會發覺根本頂撚住隻手唔知點放好
幫幫手,有錢齊齊拎

[Samsung Pay 分享友賞會員推薦] 由2018年10月30日起至12月31日,只要加入Smart Octopus於你新建立的Samsung Pay,並於以下活動連結輸入此推薦號碼,完成後可獲得HK$100八達通增值額獎賞。

現時支援Smart Octopus裝置: Samsung Galaxy Note9, Note8, S9, S9plus, S8, S8plus, A8 Star, A8plus, C9 Pro, C7 Pro and C5 Pro。
詳情請瀏覽: https://www.samsung.com/hk/samsungpay/memberreferral

推薦號碼: DSOY4T
活動連結: https://d3sfvyfh4b9elq.cloudfront.net/promo/promodata/redirect/samsungpay.html?eventURL=https%3A%2F%2Fus.mpay.samsung.com%2Fgpp%2Fmicrosite%2Fpromo%2Fprd_us%2F2385489448419207170%2Fapp%2Fv2%2Fview%2Ftemplate%2FType_Recommend%2Fes%2Fzh_Intro.html%3Ft%3Dprm
s10應唔會cut 3.5 就算cut 可能都標配藍芽耳機
各位大佬,600優惠係咪要單做登記?咁去台度出機都食唔食到?
食到
影你上台出機張單就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞