Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 23 ) 十周年 S"10" !!!

1000 回覆
6 Like 11 Dislike
打機上網用apps聽歌iphone
影相打字覆email覆msg android
利申Xs max + note8
呢個網就算數啦,成日抹黑三星
睇返之前佢點報三星就知
有冇巴打有完整Adhell 3既教學+app?
Google 搵唔到
note9拍片max就只可以拍5分鐘??
第1頁個網未有
你邊part 唔明呀
我睇緊整adhell3, 所以冇留意個notSABS

而家用緊SABS但應該失效左,係咪完全del 左舊個SABS重新整過就得?

想問改完package name,嗰個apk係咪可以比唔同機重複用?我有d fd 想我幫佢地整埋,但我用緊s8,佢地用緊N9
同埋我睇完notSABS 幾個最近comment 都好似話認唔到SEAP條key active唔到
不過老老豆豆 客觀D講句 三叔的確大不如前 科技比支那偷之餘仲要比人搶先發布 係國際地位尤其是歐洲AN機使用率仲要比支那超前 三叔唔驚就真係假 依家係咁推NOTE 9優惠谷銷售量 佢S10唔創新下 下年分分鍾比屎為超前做一哥
4k 好似5 or 10 mins
準備買whitedome, 希望貴貴地無手尾
whitestone dome
呢個預想p圖 講唔出感受

拍片IPHONE最強
買NOTE 9好過 太柒
第2張圖嗰樣幾好喎
啱啱fit到落status bar
平時用真係唔多覺
係 第二張咁我覺得幾好
係呢種會想買
Github Notsabs 有link去download adhell3,裡面有read me,應該唔會唔明
但我依然覺得好過 M 額
不過 note 8 note 9 果種窄邊其實最好
無計啦
唔轉又俾人話無新意
想由note 8轉note 9,但咁就無啦啦貼$4000真係卻步
重要用左一年都無
an機真係
應該prototype 嚟

btw 淨係整2個鏡頭窿咪得
點解個範圍咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞