Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 23 ) 十周年 S"10" !!!

1000 回覆
6 Like 11 Dislike
你應該問你屋企人想要咩機
佢無概念 買咩俾佢都係我教佢用 所以好用就得
有無介紹?
個smart octopus有冇咁廢呀
搭巴士、買野無問題,地鐵經常性拍唔到
咁買白色咪仲抵咗
又有600蚊samsung pay又送JBL耳機
我note9 地鐵 西鐵出入0障礙喎

不過我係用緊原裝送果個透明殼
我用其他殼都冇問題
冇問題+2
利申 用s9
冇喺地鐵用過因為冇學生優惠
WhatsApp既setting-對話入面
可以set返唔係圖片庫顯示媒體

好似冇分拍唔拍片mode喎
一撳就開始拍係正常
你要開始拍片先撳佢咪得

Smart Octopus code : 6EDHYK
開左nfc? 另外nfc 個位近機身中間。
係,不過得白色有耳機
但未必個個都鐘意白色
同埋要睇下舖頭有冇貨

三叔收購完 Harman
順手推埋 Harman 既 brand
跟機有線就 akg
而家又送 jbl
gallery 可以揀 hide 左某個 folder
再唔係就放個 .nomedia 去你唔想 show 既 folder
有無人用note 9 但未unlock個fortnite 專用skin 想收
拍極都話唔得 搞到要買飛
新post都係咁多乞兒,人地IOS就唔同呢,邊有人乞八達通嫁
白色好似仲靚過黑色
有無人已成功換到note9日本機票?
人地連乞嘅機會都無
加咗碼
現於2018年12月1日至12月31日期間,購買Galaxy S9或S9+手機,即送你$600 Samsung Pay八達通 ( Smart Octopus ) 增值額獎賞!
遲買平幾舊
但係如果喺whatsapp 度set返唔係圖片庫顯示媒體

但之後想睇返whatsapp 相/片要入返whatsapp 先睇到?
可惜mango 減得50
sunmonile 用恆生卡買256gb s9+ 5698-600-150-50-112=4786
如果我本身有個fd用緊s9+,我尋日入左note9係咪都可以互入code?
平到痴哂線
咩promote ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞