Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 23 ) 十周年 S"10" !!!

1000 回覆
6 Like 11 Dislike
呢間NOTE9 賣5298 ,有無勇者試過? 有無伏
有無可能咁細
正喎
感覺假假地
不過如果真係噉都唔錯
應該流流地
明明而家嗰前鏡就好細
點解就係整唔到細啲嘅窿放前鏡呢
唔得,要新 Samsung pay and smart octopus
如果真係咁嘅就完美 唔會有挑剔 真全屏

我會即換
我都想
但係邊有咁好死 有都擠牙膏
你會唔會打機?
note 9打機會唔會lag
其實個藍光濾鏡有無用?開左對眼睇野好似舒服d
有無得查返部Note9登記左專屬禮遇未
上網見人平放,不過唔知佢登記左未
如果得IMEI號查唔查到?
打去三星查....或者問賣家啦.
賣家話未都查唔到
登記果到唔係有得 check 登記記錄咩
有無巴打知爆mon邊度平啲?
爆咗部note8上朗豪坊話要1710 好貴
應該有email確定,但確定完又要再等佢比個正式既…
我11月尾買左暫時只係確定會有但未正式收到錢

順手貼埋自己個code先…
[Samsung Pay 分享友賞會員推薦] 由2018年10月30日起至12月31日,只要加入Smart Octopus於你新建立的Samsung Pay,並於以下活動連結輸入此推薦號碼,完成後可獲得HK$100八達通增值額獎賞

推薦號碼: 6WDOSN
我上星期去左兆萬1樓試緊UV貼
不過唔係全屏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞