Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 23 ) 十周年 S"10" !!!

1000 回覆
6 Like 11 Dislike
依家係角落開窿我接受到喎 其實我覺得部機幾靚
想問而家note9白色係咪未出貨 要月中先有?
同埋係華仁出機係咪都食到600蚊八達通個優惠?
thanks
邊位d 塵真心嘔心… 不過上次淘個張唔店。諗住下次都係淘whitestone 算…
有無巴打分享whitestone 係咪真係好完美?
果陣用U11如果你貼左保護貼,再落個殼既話…
殼同貼中間條虛位好鬼多塵
部機本身就一定黐塵,但抹一抹就甩,膠貼因為曲mon個邊會曉起少少,咁裏面d膠水就會黐晒塵括都括唔甩

kick住咗喺呢到點算
搞掂咗 無事喇
[quote]12月發佈
LCD MON
[差d

早過華為 一個禮拜
香港幾時追得上

https://youtu.be/8wUgbw7cjAo
A8s唔錯
cls使唔使似到咁
唔睇字以為同一部嚟
連張宣傳圖個style都一撚樣

Btw 最後都係早過垃圾屎為
三叔 ho ball
張相邊個抄邊個
wah 328咩牌子貼咁貴?Note 9 我用X one 貼都係178
慢慢等
之前有提過唔賣廣告想知自己搵返,但佢先用3M膜貼左個保護層先再上UV全覆蓋貼(可以揀開口),淘寶百幾一張UV貼連埋運費匯率,自己貼衰左又嘥錢嘥時間,盞UV燈要黎又唔知做乜,自問手殘,算畀D錢人賺同叫有保障啦。

好柒
我淘寶個張痴完個刻無事,但隔2日開始有膠水印,之後延伸到右邊近edge 位都係。2次都係咁…

其實有無人去過samsung 專門店貼?
痴線真定假
唔係全屏 重要右上角嗰粒野
10周年出啲咁嘅野
打横相機 NOTE10?
出面話s10
咁樣真係唔得
希望唔係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞