Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 23 ) 十周年 S"10" !!!

1000 回覆
6 Like 11 Dislike
1月中呀佢話
Samsung Pay 分享友賞會員推薦] 由2018年10月30日起至12月31日,只要加入Smart Octopus於你新建立的Samsung Pay,並於以下活動連結輸入此推薦號碼,完成後可獲得HK$100八達通增值額獎賞。

Samsung pay八達通 code: CI6YEJ
巴打想問下你係門市買5498?
我上網問客服都係5998
果陣用左一年就跌爆左個moon
我跌左十鳩幾次都未爛
可能個套ok
門市買 有超過一年約就係5,498

推薦號碼: 6R5CAR
話時話我成日見你地po推薦碼有咩用
我入左呢個code你地就可以減100蚊?
同埋我每年自動續算唔算超過1年約
你個case應該要加簽一年
推薦碼係smart octopus 100蚊promotion
我粒左個套都震爆個外芒
其實note系列係咪top過 s系列
CLS ,再入咪600 八通優惠,4千幾就買到note9

咁買8G版會係幾錢到?
仲差4個

推薦號碼: CSGNF0(全部大楷英文字母 最尾係數字0)

祝大家聖誕快樂
2個系列target嘅人唔同
不過整體嚟講note系列係好小小
而家用note9都唔用芒貼,死就死喇
黑色的話oled係唔會有烙印
因為個個部分唔著燈
我嘅 note9 八達通優惠號碼 : JJMZXA
冇人㩒過
求各位買左 note9 嘅三叔友幫幫忙
撳個密碼 就 win win 喇
https://www.hk.chinamobile.com/tc/xmas2018.html?pk_campaign=xmas2018&pk_source=

如果攜號轉台嘅話, 咁樣買note9嘅價錢 就等於 $4998, 如果cmhk有埋六百蚊 smart octopus 回贈,就係$4398, 再計埋無綫耳機嘅價值, 咁咪仲抵屌過買 小米mix3 ?
請問adhell 如何block連登d 雅虎贊助網站廣告?
隻無綫耳機放返出去值唔值錢
唔想用
入呢條link

Code:KJJP68
但講揸手S 系列細機好揸手啲
我S9 換咗NOTE 9 之後嘅感覺
cmhk好廢
成日LOAD空氣
用唔到送錢比CMHK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞