Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 23 ) 十周年 S"10" !!!

1000 回覆
6 Like 11 Dislike
跳過上29xx 囉 可能measurement error
有冇巴絲部s9+重新開機後,由原本較左震機mode變左有聲mode?
點解我部s9+會咁
3仔用渣打卡出機?
無意義 支援PD qc2.0 無必要咩咩極快充
我自己平時唔趕住用
係會熄咗“快速充電”
其實已經夠快
硬係覺得太快對粒電好傷
點熄?

入去裝置維護嘅電量
再入去進階設定就可以熄啦
我都係 Verbatim 都有快充
係咪pd910?
我用緊依隻
完全冇問題
雙type C線差埋MacBook都得
應該係你條線問題
usb/type C output都做到快充

Smart Octopus code : 6EDHYK
想問下各位巴打平時有冇用無線叉電
有啲想買個無線叉電板嚟玩下

會唔會叉得好慢好慢
線充一定最好。無線充電舊電會死快d, 之前有見個post 咁講。
原本用緊舊版sabs
手痕轉咗adhell3

發現sabs block廣告狠好多
宜家sabs又認唔到key
後悔中
係旺角買左張UV貼,雖然唔係全屏
但$128真係幾抵,用完之後個mon終於無咁多指紋
係因為個穀同貼有個空位入塵要掃下佢…
我都係舊版SABS過左期又重新整唔返,逼我轉Adhell
而家蘋果動/yahoo嗰d廣告出哂黎
邊到買
出左note9搵緊mon貼
有冇邊度有note9全屏全膠水玻璃嘅芒貼係平D㗎? (非四邊膠水中空版)
問幾間間間都要$2xx
接觸得差D
同可能會入塵入水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞