Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike

兩樣都關心唔得既

琴晚得名, facebook link, whatsapp對話圖
讀邊間你冇講, 最後都係我自己起底之後問你確認

唔好話收錢
而家有埋相都俾人屌

你想backup狗仆街定盤我到底

雖然咁懷疑你好衰 但你呢個態度同backup狗"道完歉"果時d人屌佢無po收入圖一樣咁閪
料就得咁多 我諗d證據夠哂有力,如果backup狗冇del個page既話
同埋我爆得就冇諗過收錢,犯法架大佬

又係同麻里子講野有出入 做乜鳩依家

佢今日第一句就同我講話唔敢收, 佢諗通左

但琴晚就真係一黎就問點收錢

巴打你都辛苦...今日比人問候左唔知幾多次

其實佢琴晚關心收錢多過爆料

why not both

係咩,想借我銀行戶口收錢喎

兩樣都關心唔得既

琴晚得名, facebook link, whatsapp對話圖

唔好話收錢
而家有埋相都俾人屌

我只係想話俾你知

你堆料根本唔足

最起馬都有線索 佢果日有白貓之類啦
bynum 有無條仆街比高登post 話完 回應既錄音

都話無 仲問

兩樣都關心唔得既

唔好話收錢
而家有埋相都俾人屌

雖然咁懷疑你好衰 但你呢個態度同backup狗"道完歉"果時d人屌佢無po收入圖一樣咁閪

唔係點做朋友
真係好睇過戲

兩樣都關心唔得既

唔好話收錢
而家有埋相都俾人屌

咁我既線索真係得咁多 點解爆料仲要比人撚返轉頭

其實你地有無放大過啲對話泥睇
唔知係咪造假
見到100% 有少少敏感
不如你地去高登果度問下果兩位好過啦,如果你覺得d證據係唔夠既話

好難說服人,相中人是backup佬,可唔可以提供有力證據呀?

唔好話收錢
而家有埋相都俾人屌

屌你老母 話完自己衰 就話人閪?
你痴左邊條根?
話完自己好衰 就變左唔衰?
backup 左手機whatsapp 未呀屌你。cap 多幾張上黎啦

屌你老母 話完自己衰 就話人閪?
你痴左邊條根?
話完自己好衰 就變左唔衰?

想問咩類型嘅料先叫足?
有咩料係可以證明到一個人係平時網上某個page 嘅owner?
係咪睇得太多偵探劇覺得證據有咁多coincidence
所以唔好嘈喇,交比稅局最實際
算啦
人地都話得咁多
應該唔夠料架啦
早抖先

我眼花, 有冇人講下咩事

想問咩類型嘅料先叫足?
有咩料係可以證明到一個人係平時網上某個page 嘅owner?

有個名就夠
大家sd信

姐係有改圖?唔識睇
放大啲對話
啲對話起格仔

好難說服人,相中人是backup佬,可唔可以提供有力證據呀?

我係咁叫佢迪,佢真名又係有個迪字,呢樣算唔算證據?
想問咩類型嘅料先叫足?

有個名就夠
大家sd信

agger

姐係有改圖?唔識睇

個講字下邊朦左少少,其他字下邊好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞