Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike
啲料根本唔夠去說服人
咪玩啦

我話左架喇

chok仔 條撚樣有玩白貓唔係係咪法老呢

睇過fullbackup FB d圖似係法老
應該由呢啲料入手去搵

聽講佢係Hkcc asso
咪放電話同相去HKCc post到尋人

屌你老母你咁撚on9就縮番老母個閪度啦
唔好學人食花生
屌婆婆媽媽 垃撚圾

你要屌就屌比料 我都唔想咁婆媽
其實已經揚左,打草驚蛇,條友有戒心啦,有咩要爆就快撚d 佢會毀滅更多證據
屌婆婆媽媽 垃撚圾

你要屌就屌比料 我都唔想咁婆媽

咁我不如爆下絲打有幾婆媽
其實已經揚左,打草驚蛇,條友有戒心啦,有咩要爆就快撚d 佢會毀滅更多證據

我相信佢地backup晒
柒撚到無眼睇
你班友咁撚驚青好心就早D收檔
成班係到圍爐取暖

facebook link
柒撚到無眼睇
成班係到圍爐取暖

一係一開始唔好講
成班女人咁

一po即del我諗條仆街
應該由呢啲料入手去搵

聽講佢係Hkcc asso
咪放電話同相去HKCc post到尋人

屌你老母你咁撚on9就縮番老母個閪度啦
唔好學人食花生

咁你又有啲咩堅料拎出嚟呀
上幾個post又話佢讀hkcc 依家又轉左咩呀
會唔會流左少少咁呢
一係就爆大d 等私法制裁
一係就算數等達仔司法制裁啦

而家唔上唔落咁想點?
人地見到實del fb ig
學達哥話: 都唔知你地做乜
柒撚到無眼睇
成班係到圍爐取暖

我冇驚過 但我冇料我都冇辦法
點解講講下又會變左我係線人既呢

明明係線人冇上過去
留名等食生
https://www.youtube.com/watch?v=x32q26hI3EI

呢條片其實達哥都真係講得好明......
backup佬係咪連聽都無聽過?
已知住邊區
https://www.youtube.com/watch?v=x32q26hI3EI

其實昨日已經打草驚蛇啦,昨日佢del fb.所以你地行事唔得小心。 套料要一次過套好曬,唔好套d 又講d.又回去套料。做野果斷d.唔係一陣成班人既士氣都無曬
唔好畀佢停

佢有聽 仲話達哥暗示講緊佢
已知住邊區

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞