Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike
鍵盤戰士 : 逃稅檢舉 + 自由發揮

達叔: 法律行動 追討版權費+賠償 拎返百零個去孤兒院派ps4 都唔可以益小偷
仲有樹立榜樣 杜絕網絡小偷

唔洗驚人話達叔乜野 報紙佬中意點寫就點寫 輿論永遠支持達叔個邊

11個post仲未收起正backup佬底
達哥D fans真係講又碌撚做又碌撚
岩岩追返post原來隻狗偷片加廣告賺左錢就買車
唔怪得俾達哥通知左就即時發難啦,無左條水喉點供部車
推撚到佢仆街死

做uber 佢夠勤力又好才 月入可以2~4萬
夠鐘2145 一路揸車 一路用電話remote desktop backup 達叔
返到屋企用電腦upload上 youtube
搞掂
驚咩 有料咪報apple 又有錢 到時apple都出新聞 事後都做到好多嘢啦?
立場中立 純學術研究
可惡
起人底再網上公開犯法野真係唔好做....齊做好市民
推撚到佢仆街死

夠鐘2145 一路揸車 一路用電話remote desktop backup 達叔
搞掂

屌好激氣!今鋪唔止要backup 狗嘔曬d 錢出黎,仲要賠埋錢比咁多巴打同達哥,賠償精神及時間損失。
推撚到佢仆街死

搞掂

屌好激氣!今鋪唔止要backup 狗嘔曬d 錢出黎,仲要賠埋錢比咁多巴打同達哥,賠償精神及時間損失。

其實亦都反映一個問題
香港網絡小偷好猖獗
達叔今次借機整治香港網絡界殺一儆百
絕對係正義之舉 出師有名
攞返百零個唔該買支靚咪同靚cam先
等睇backup狗真面目
推得咁慢架
幫下你地啦
仲好意思話要幫達哥追討
笑死人咩,達哥見到呢班咁有心嘅fans真係喊三聲
推得咁慢架
幫下你地啦
仲好意思話要幫達哥追討

撐backup狗就撐到底啦好心你
以為真係冇人記得你之前講過乜?
https://www.youtube.com/watch?v=67E_uUhFsgw
THE DIAMOND PLAY BUTTON!!!!!
人地攞個奬來打飛機
BACKUP 佬有冇咁做
https://www.youtube.com/watch?v=67E_uUhFsgw
THE DIAMOND PLAY BUTTON!!!!!
人地攞個奬來打飛機
BACKUP 佬有冇咁做

11個post仲未收起正backup佬底
達哥D fans真係講又碌撚做又碌撚

你冇料可以起到咁勁
推得咁慢架
幫下你地啦
仲好意思話要幫達哥追討

ps4 post 有電話乜都有齊 咪又係未搞完 呢度連個人都冇
推得咁慢架
幫下你地啦
仲好意思話要幫達哥追討

Backup狗見到有你呢條戇鳩佬係到真係跳海都唔掂
仲要走出黎獻世
推得咁慢架
幫下你地啦
仲好意思話要幫達哥追討

唔撐達哥=撐backup佬
fans真係弱智
食花生
推得咁慢架
幫下你地啦
仲好意思話要幫達哥追討

唔撐達哥=撐backup佬
fans真係弱智

呢獲我撐你

我就淨係想搞鳩backup佬

達仔點, 關我撚事

佢仲試過直播達哥個直播

究竟要幾厚面皮先做得出
真係當達哥d片係自己既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞