Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=x32q26hI3EI

呢條片其實達哥都真係講得好明......
backup佬係咪連聽都無聽過?

講到口臭,睇番前面backup 狗d 留言就知睇過
會唔會流左少少咁呢
一係就爆大d 等私法制裁
一係就算數等達仔司法制裁啦

而家唔上唔落咁想點?

佢要潛水 達哥唔告佢一定冇野制裁到佢
仲未起到底
https://www.youtube.com/watch?v=x32q26hI3EI

呢條片其實達哥都真係講得好明......
backup佬係咪連聽都無聽過?

佢有聽 仲話達哥暗示講緊佢

奇就奇在佢真係當正自己先係達哥咁
其實已經揚左,打草驚蛇,條友有戒心啦,有咩要爆就快撚d 佢會毀滅更多證據

我相信佢地backup晒

facebook link

其實昨日已經打草驚蛇啦,昨日佢del fb.所以你地行事唔得小心。 套料要一次過套好曬,唔好套d 又講d.又回去套料。做野果斷d.唔係一陣成班人既士氣都無曬

線人就一早講左條友姓乜
一講就剷哂page

不過有樣野肯定既係我仲見到有兩位線人

識池同學果兩位今次真係要睇你表演
唔好學琴晚果位

我相信佢地backup晒

facebook link

其實昨日已經打草驚蛇啦,昨日佢del fb.所以你地行事唔得小心。 套料要一次過套好曬,唔好套d 又講d.又回去套料。做野果斷d.唔係一陣成班人既士氣都無曬

仲要自己po link叫佢睇
會唔會流左少少咁呢

而家唔上唔落咁想點?

係呀,所以不如爆大d 私法制裁佢啦
而家又要威又要戴頭盔咁
馬鞍山
有樣 有電話 有地址(大概)
已經可以做野啦 但證據太少 驚張相點錯相
多啲料就可以幫手貼街招尋人

表揚佢咁多年嚟嘅付出
都唔知做乜撚 好似小朋友玩偵探遊戲咁
會唔會流左少少咁呢

而家唔上唔落咁想點?

而家又要威又要戴頭盔咁

有咩用 你睇隔黎尿仔潛水潛得幾深
有樣 有電話 有地址(大概)
已經可以做野啦 但證據太少 驚張相點錯相
多啲料就可以幫手貼街招尋人

表揚佢咁多年嚟嘅付出

唔好得把口
其實起到底都冇用,youtube錢又俾左,佢唔係偷唔係搶,大把人放backup片係youtube賺緊錢,原作者冇出聲youtube就由鳩佢,追漏稅都追唔到幾多,佢本身學生冇收入,幾年時間當佢收左100萬,都係得一萬幾千蚊稅 ,更何況可能真係冇100萬,咁仲想佢點

年幾內百萬就好多稅架啦
其實起到底都冇用,youtube錢又俾左,佢唔係偷唔係搶,大把人放backup片係youtube賺緊錢,原作者冇出聲youtube就由鳩佢,追漏稅都追唔到幾多,佢本身學生冇收入,幾年時間當佢收左100萬,都係得一萬幾千蚊稅 ,更何況可能真係冇100萬,咁仲想佢點

依家係各位爆機兄弟想幫佢光榮退役
表揚佢勞苦功高 依家完成歷史任務

咁你都要諗下佢既事俾人表揚晒會有咩後果
WHO林偉迪

絲打話係讀馮敬堯既有錢仔 岩岩係錦泰苑果邊聽番黎唔知有冇錯

而家又要威又要戴頭盔咁

有咩用 你睇隔黎尿仔潛水潛得幾深

係呀,但至少可以洩下兄弟心頭之恨呀
而家咁,一來到喉唔到肺,二來又怕點錯相
想點
琴晚線人有料又大大聲咁講d講d
特登打草驚蛇咁
好啦夜長夢多
宜家線人先黎潛
大家唔通覺得件事好有可疑?
到依個地步,隻狗係咪默認齋袋36萬先 明明出面傳通天係過百萬,點知所謂線人 (好似係)(聽你地響依個po) 連釣佢係咪唔止36萬依個問題上都未做到,拋個名字然後加個地方叫起底? 明明線人第一樣野可以做就係引佢仲有冇咩錢收埋 而家似莫講起底 連最八卦(響達哥同隻狗fb的最多人問係追問係咪得36萬咁少)的問題都解唔到
琴晚線人有料又大大聲咁講d講d
特登打草驚蛇咁
好啦夜長夢多
宜家線人先黎潛
大家唔通覺得件事好有可疑?

交俾你地討論

係線人潛呀唔係我

係偷係搶嗰清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞