Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike
Korea test
琴晚線人有料又大大聲咁講d講d
特登打草驚蛇咁
好啦夜長夢多
宜家線人先黎潛
大家唔通覺得件事好有可疑?

交俾你地討論

係線人潛呀唔係我

今次真係唔掂係咪真係俾backup狗捉撚左
到依個地步,隻狗係咪默認齋袋36萬先 明明出面傳通天係過百萬,點知所謂線人 (好似係)(聽你地響依個po) 連釣佢係咪唔止36萬依個問題上都未做到,拋個名字然後加個地方叫起底? 明明線人第一樣野可以做就係引佢仲有冇咩錢收埋 而家似莫講起底 連最八卦(響達哥同隻狗fb的最多人問係追問係咪得36萬咁少)的問題都解唔到

佢自己唔post正實收入出黎都好難解wo

而家件事發展到咁, 佢老母問佢都唔講啦下話
特登打草驚蛇咁
好啦夜長夢多
宜家線人先黎潛

交俾你地討論

係線人潛呀唔係我

不如我講下線人個流程係點
琴晚明明話會上黎爆料但最後我叫極佢都係選擇走
WHO林偉迪

絲打話係讀馮敬堯既有錢仔 岩岩係錦泰苑果邊聽番黎唔知有冇錯

有錢仔係因為偷片有錢定本身呀
特登打草驚蛇咁
好啦夜長夢多
宜家線人先黎潛

交俾你地討論

係線人潛呀唔係我

不如你講下你同線人傾左d 乜,等我分析下

交俾你地討論

係線人潛呀唔係我

特登打草驚蛇咁
好啦夜長夢多
宜家線人先黎潛

交俾你地討論

係線人潛呀唔係我

我上個post個到都覺得可疑
正常線人點會咁蠢係個post到咁樣洩漏自己身份
事到如今我真係覺得所謂既線人就係backup佬既人
除非線人上番水
證明係我on9亂諗
特登打草驚蛇咁
好啦夜長夢多
宜家線人先黎潛

交俾你地討論

係線人潛呀唔係我

所以今日都叫過佢小心d.....
點知佢又要拖又保唔到密
垃撚圾
到依個地步,隻狗係咪默認齋袋36萬先 明明出面傳通天係過百萬,點知所謂線人 (好似係)(聽你地響依個po) 連釣佢係咪唔止36萬依個問題上都未做到,拋個名字然後加個地方叫起底? 明明線人第一樣野可以做就係引佢仲有冇咩錢收埋 而家似莫講起底 連最八卦(響達哥同隻狗fb的最多人問係追問係咪得36萬咁少)的問題都解唔到

佢自己唔post正實收入出黎都好難解wo

而家件事發展到咁, 佢老母問佢都唔講啦下話

Chok一chok未得囉
喂 你果然有留一手 po個錯既
咁未得囉

林偉迪
香港中國婦女會馮堯敬紀念中學
馬鞍山錦泰苑

林偉迪
馬鞍山錦泰苑

ching ho ball
一開始你有料
ok我同幾位巴打幫你度下D懸紅點搞
得幾張whatsapp圖我都唔知post出黎大家俾唔俾得落
你驚爆完之後你揹飛
好, 我幫你出post唔駛你出面

喂, 最後叫你出黎解畫你潛?我屌你呀?
一開始你有料
你驚爆完之後你揹飛

撐ching
琴晚睇post都見到你地有心想幫件事
線人

林偉迪
馬鞍山錦泰苑

乜證據都無叫人點算
一開始你有料
你驚爆完之後你揹飛

咁好撚鬼下
佢呢d對話紀錄本身都證明唔到係嗰張相嘅人所講
一開始你有料
你驚爆完之後你揹飛

不如叫力王出黎幫線人解話?

大佬呀,講緊幫達仔攞番個公道就唔好咁驚清啦
你要法律巴絲呢度大把啦
睇呢個post好似睇緊電視咁
一開始你有料
你驚爆完之後你揹飛

講咁撚多想推個波比人咩
怪就怪你班人組織能力差啦
未諗清楚點做就打鑼打鼓
一開始你有料
你驚爆完之後你揹飛

講咁撚多想推個波比人咩
怪就怪你班人組織能力差啦
未諗清楚點做就打鑼打鼓

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞