Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike
一開始你有料
ok我同幾位巴打幫你度下D懸紅點搞
得幾張whatsapp圖我都唔知post出黎大家俾唔俾得落
你驚爆完之後你揹飛
好, 我幫你出post唔駛你出面

喂, 最後叫你出黎解畫你潛?我屌你呀?

講咁撚多想推個波比人咩
怪就怪你班人組織能力差啦
未諗清楚點做就打鑼打鼓

俾著你呢D垃圾做咪盞自爆俾人拉
一開始你有料
你驚爆完之後你揹飛

講咁撚多想推個波比人咩
未諗清楚點做就打鑼打鼓

依家好明顯係線人臨時縮先搞到咁
一開始你有料
你驚爆完之後你揹飛

講咁撚多想推個波比人咩
未諗清楚點做就打鑼打鼓

如果係咁寧願咪再起
呢家揚哂佢實del哂d嘢
等達哥搞返好過
一開始你有料
你驚爆完之後你揹飛

講咁撚多想推個波比人咩
未諗清楚點做就打鑼打鼓

如果係咁寧願咪再起
等達哥搞返好過

佢應該一早del晒啦連fb page同channel都del埋
線人真係收皮既話咁當咩事都冇發生
一開始你有料
你驚爆完之後你揹飛

講咁撚多想推個波比人咩
未諗清楚點做就打鑼打鼓

如果係咁寧願咪再起
等達哥搞返好過

由線人一上水果下佢已經剷哂D野

事後孔明你就叻
D圖真係唔証明D咩

就算真係同BACKUP佬對話又回証明個男人就係BACKUP佬

小心借刀...殺錯良民

如果係咁寧願咪再起
等達哥搞返好過

事後孔明你就叻

有全名 已經可以告佢逃稅
叫個線人食撚屎啦 唔死都冇撚用 最憎冇口齒既人
D圖真係唔証明D咩

就算真係同BACKUP佬對話又點証明POST出黎個男人就係BACKUP佬

小心借刀...殺錯良民

如果係咁寧願咪再起
等達哥搞返好過

事後孔明你就叻

分析下現況如果無料不如收手姐
又無屌柒你地/線人無料縮沙
唔洗咁喎

如果係咁寧願咪再起
等達哥搞返好過

事後孔明你就叻

呢樣又可以做下既
D圖真係唔証明D咩

就算真係同BACKUP佬對話又回証明個男人就係BACKUP佬

小心借刀...殺錯良民

呢番說話我今日完整咁同佢講過
佢先開始搵相, 冇錯呀係琴晚都未有相
又要威又要戴頭盔 垃撚圾啊線人
仲有冇多d證據
D圖真係唔証明D咩

小心借刀...殺錯良民

下???????????????
琴晚見佢未爆料先自爆都覺得佢唔係好醒果d人
點知真係
D圖真係唔証明D咩

小心借刀...殺錯良民

個線人唔係諗住幾張wtsapp圖就叫證據呀
連登幾時有pm呀
如果有pm呢件事易搞好多
搞到而家係線人定跣人都未知
不過唔好意思

我頭先唔小心check email見到阿線人你姓乜

咁岩同今日四點幾定五點係高登話知情果兩位會員

所講既姓係一樣

咁我係咪應該搵一搵佢兩位會好D
應該冇update㗎啦
琴晚backup佬見線人上水連channel同fb page都del埋
點可能唔會del埋自己個人資料
今日先嚟搵,搵條毛咩

如果係咁寧願咪再起
等達哥搞返好過

事後孔明你就叻

大家唔好嘈,麻里子可否講下昨日線人同你傾左d咩
https://www.facebook.com/nick.lam.lam.lam
條link有人報夢比我,但入去個陣已經乜撚都冇

如果係咁寧願咪再起
等達哥搞返好過

事後孔明你就叻

寫佢落死亡筆記入面都仲得呀
D圖真係唔証明D咩

小心借刀...殺錯良民

下???????????????
琴晚見佢未爆料先自爆都覺得佢唔係好醒果d人
點知真係

醒嘅洗撚讀asso
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞