Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike
犯法既野就真係唔好做喇

不過照樣有料爆好似係

咁D懸紅你地想點處理呢

請佢食飯 / 過年封利是 / 榴槤乜乜乜

就自己搞掂佢喇

而家連登團年飯基金銀碼去到幾多?
Tat talk都del左channel

呢個好無辜

只要未經授權兼有廣告既就唔會係無辜

個人底線:冇授權冇開廣告並標明出處版權都ok,當然最好問返達子先啦

基本野啦

呢個好無辜

個人底線:冇授權冇開廣告並標明出處版權都ok,當然最好問返達子先啦

基本野啦

tat talks有開

呢個好無辜

基本野啦

tat talks有開

仲有13min
期待
ken louis明明乜都無開都比人係youtube屌
d撚屌真係好得閒
推到BACKUP佬死全家
其實仲有冇可能起到
點解tat talks會冇埋 因為......

我地有諗過會唔會呢個都係backup狗開
其實仲有冇可能起到

屎忽好緊要
其實仲有冇可能起到

屎忽好緊要

屎忽好緊要
花生
點解tat talks會冇埋 因為......

我地有諗過會唔會呢個都係backup狗開

嘩 條友咁多分身? 會唔會所有精華都係佢,佢起咗個霸權,所有攞佢既片的非分身都俾佢report
睇個勢真係乜柒都無,最終笑話收場
讀馮敬堯D學生係咪特別有錢既呢
正仆街,搞到成個月冇得睇人中之龍
仲有5min

定係住馬鞍山果頭特別有錢
睇個勢真係乜柒都無,最終笑話收場

冇啦,你可以走
留名比錢

定係住馬鞍山果頭特別有錢

有冇人知住錦泰既係咪都係非富則貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞