Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike
推得咁慢架
幫下你地啦
仲好意思話要幫達哥追討
笑死人咩,達哥見到呢班咁有心嘅fans真係喊三聲

撐backup狗就撐到底啦好心你
以為真係冇人記得你之前講過乜?

唔撐達哥=撐backup佬
fans真係弱智

依家backup狗死左
你隻無主之犬咪咁講囉

佢仲試過直播達哥個直播

究竟要幾厚面皮先做得出
真係當達哥d片係自己既野

支持backup佬

拎返啲錢出黎
狙擊佢

又係你啊乜田
我想睇下全港最紅直播主嘅fans有幾巴閉咋
又起底又懸紅
條契弟係咪人黎學生大撚晒呀?
狙擊佢

又係你啊乜田
我想睇下全港最紅直播主嘅fans有幾巴閉咋
又起底又懸紅

俾班fan屎搞咪盞放生
原來 backup狗自己衝出黎柒, 擔心條水路冇咗 點知真係加快仆街.
達哥諗住等佢自然死..點知自殺, ,笑撚死.
依家達哥開會停播, 睇佢點處理事件.
開好笑 BACKUP 佬開POST , 想試水溫, 睇下有幾支持者,
點撚知, 人地只係睇達哥
pish
開好笑 BACKUP 佬開POST , 想試水溫, 睇下有幾支持者,
點撚知, 人地只係睇達哥

一開波唔係架
果班為左網絡小偷backup佬,質疑過達哥既。無資格講支持達哥。

小學雞,以後唔好撚睇達哥。
backup唔係諗住咁樣潛水就無事呀?
原來 backup狗自己衝出黎柒, 擔心條水路冇咗 點知真係加快仆街.

好地地拎住個首期
順便呃埋大家拎個義工光環退場咪好
貪字真係得個貧
backup唔係諗住咁樣潛水就無事呀?

逃跑可恥但很有用

冇人挖番佢出黎既話

佢仲試過直播達哥個直播

究竟要幾厚面皮先做得出
真係當達哥d片係自己既野

所以有d人以為佢就係達叔

達叔去左食女女

達叔去左食女女

食女都要用VR
果班為左網絡小偷backup佬,質疑過達哥既。無資格講支持達哥。

小學雞,以後唔好撚睇達哥。

見到達哥果句 "為甚麼被指責的還是我?" ....
就算唔係佢fans, 都替佢唔開心.....

達叔去左食女女

食女都要用VR

偽毒,不支持達叔了
有冇人一齊反達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞