Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike
唉屌出絕招

有冇telegram呀你地?

On9 backup9 有mon post就實會入埋一份啦
同你post響到
有咩分別

telegram係圍內subscripe
當係朋友討論
非公開漏露個人資料
好似係

香港有個資法咩?咁又唔知起廖仔全家班巴打驚?
係咪TG

ys

Tg:shutupbitchh

Group 呢
其實我覺得就算TG咁又點
得幾個人知,d料又唔可以公開,點令到佢身敗名裂
tg: qqwqwwqw
有個朋友跌左個電話去一個地方,只後街度d 人行過都睇到曬電話d 內容,好瘀呀!

果個地方叫 跌合 ,係非洲一個神秘村莊
其實我覺得就算TG咁又點
得幾個人知,d料又唔可以公開,點令到佢身敗名裂

報有人逃稅
CHOK子 而家好唔掂喎
冇外國巴打真係煩...
唔知撐back up佬既人睇返自己d留言會有幾想搵窿捐
開telegram咪即係自己圍爐
開telegram咪即係自己圍爐

尋晚佢地已經圍左
偷幾百萬既人唔拉,拉個指證兇手既人?兇手告證人舉報佢?講唔講得通。。。
冇外國巴打真係煩...

不如你地搵大神是也啦....佢有搵外國巴打狙擊人

佢有提出過可幫手搵外國巴打POST
而家即係點啊?
冇外國巴打真係煩...

係WO
佢已經變左頭號狙擊手
得張相同名 其他個人資料都冇都叫起底
將部跌左既電話交比橙報啦,佢會幫你物歸原住,醒啦!
岩岩上網發現左條奇怪link,唔好亂click

https://t.me/joinchat/AAAAAED96hsrJr-kNxeCwg
想知而家有冇個實數佢偷左幾多錢
如果係多過36萬證明佢講大話
就算出左咩問題一眾兄弟都會企係線人果邊
冇外國巴打真係煩...

係WO
佢已經變左頭號狙擊手

其實........
岩岩上網發現左條奇怪link,唔好亂click

https://t.me/joinchat/AAAAAED96hsrJr-kNxeCwg

咩黎
而家即係點啊?

繼續睇小圈子吹水或者上床訓教
又要驚 又要爆
你地幾個圍爐咁驚咪整合比個唔淆架囉搞到件事柒哂
隔住個芒都feel 到backup9 偷笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞