Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG懸紅起底 (11)

1001 回覆
155 Like 12 Dislike
唔止冇腦唔好學人食花生

LINK都唔識入真係麻煩拎去人道毀滅
岩岩追返post原來隻狗偷片加廣告賺左錢就買車
唔怪得俾達哥通知左就即時發難啦,無左條水喉點供部車
推撚到佢仆街死

太多post 想問呢個個source係?
又要驚 又要爆
你地幾個圍爐咁驚咪整合比個唔淆架囉搞到件事柒哂
隔住個芒都feel 到backup9 偷笑

backup9 本身都投撚晒降,跪低咁濟 但原來班傻仔咁撚廢,我諗backup 狗依家好撚後悔del 晒d 野
完?
將部跌左既電話交比橙報啦,佢會幫你物歸原住,醒啦!

點睇
公開係人都入得 backup狗咪揚哂
大佬 柒味好濃
搞咩報夢 快快手整合完比個外國巴 up la
我明麻里子唔想出賣個絲打 咁一係唔好爆啦
唔好又做雞又拎貞節牌坊 爆得都遇左比人知 唔post圖就估唔到咩?

其他兄弟都唔好咁燥 宜家都係淆個私隱問題 最緊要有料 有整合 外國up

agger
中間冇左好多野喎
大佬 柒味好濃
搞咩報夢 快快手整合完比個外國巴 up la
我明麻里子唔想出賣個絲打 咁一係唔好爆啦
唔好又做雞又拎貞節牌坊 爆得都遇左比人知 唔post圖就估唔到咩?

其他兄弟都唔好咁燥 宜家都係淆個私隱問題 最緊要有料 有整合 外國up

應該係巴 個wallpaper
絲打俾既得咁多
絲打俾既得咁多

中間呢
果班為左網絡小偷backup佬,質疑過達哥既。無資格講支持達哥。

小學雞,以後唔好撚睇達哥。

見到達哥果句 "為甚麼被指責的還是我?" ....
就算唔係佢fans, 都替佢唔開心.....

仲有捱壞左身子
幾年黎平日夜晚無左兩粒鐘
絲打俾既得咁多

中間呢

你可以搵番果位絲打
有無諗過成件事係backup9自編自導自演
係到昆鳩連登仔一筆補番數
公開係人都入得 backup狗咪揚哂

我真係唔知同直接post出嚟有咩分別

係咪遲入既會睇唔到

不過如果佢有mon post都睇到哂
絲打俾既得咁多

中間呢

你可以搵番果位絲打

其實無野睇到
定係我睇唔明
我諗個日期做唔到假掛 同埋高登post既圖
絲打俾既得咁多

中間呢

你可以搵番果位絲打

點揾 消失左
有無諗過成件事係backup9自編自導自演
係到昆鳩連登仔一筆補番數

所以我一路都搵緊阿線人, 但線人冇出現過

搵搵下無啦啦變左講我見到條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞