[PC][武俠撚]河洛群俠傳 [3]

829 回覆
3 Like 1 Dislike
THX,明日再試
救馬幫任bug左
見住成班人俾人圍都救唔到
短兵真係慘,樊香蝶加入想主短兵,得個六本,仲要啲要求全感悟都齊,搞到大部分都學唔到,好心得咁少書就唔好咁多限制啦
想問戰鬥畫面有冇得將視角變俯視 或者接近俯視, 而家勁難睇..
古劍3遊戲性一定唔夠河洛玩
可惜河洛垃圾畫面
古劍3見到西式建築,比我感覺似韓國game,其實咁大個東方奇幻可以比你做,又多有特色嘅妖怪,以前啲軒轅劍,仙劍咪幾好,可惜啊。
你一週目遊戲時間愈長,boss愈勁
我都係40000血,75級,d武學數值200~300不等
用雷神槌,淬鍊彩雪蛛+玄冰,感悟主巧副動,我資質11用分心二用,帶南霸天
開波南霸天上前頂,你係咁放冷箭,密林擲雀+天九三招自帶封穴
佢打死南霸天嗰陣已經中咗封穴,冰封,毒,分筋,錯骨n重根本郁唔到
要儲夠100反擊率
打boss如果唔堆debuff真係好難打
我果時重要行拙同剛 真係頂你個肺
我打果陣都係4萬血Lv75...遊戲時間100 個鐘,主要係去街食飯冇閂過game,實際主角得Lv45...
主力靠食藥過關...
有無咩mod好玩
仲有無人係度
想問下先天功個和尚點打好 又回血又硬
內傷外傷
都係仲未能好順暢咁玩到隻GAME………
玩一兩個鐘之後就會HANG 機,REBOOT。
岩岩先買GAME
一開GAME覺得角色個模組郁得好唔流暢
角色立繪唔錯但係同模組差太遠
UI又唔好睇 遊戲節奏偏慢 (小蝦米行得慢 戰鬥耐)
音效又奇奇怪怪 配合唔到人物模組動作
遊戲體驗真係唔掂
俠客風雲傳閒閒地都玩成5 6個周目
河洛一打開我就有D想退GAME
好想睇劇情但係又唔想玩落去
所以前兩日開驚都冇心機玩
出左咁耐都仲係卡下卡下
雖然唔鍾意俠客果種育成模式,但玩落會好想玩落去,河洛我都係玩左2日無乜心機玩落去,唔知點解
其實減省d罵戰po應該得兩個po
更新左竟然順左少少
隻game連基本嘢都做得唔好
戰鬥視角問題,操控上嘅不便,呢啲根本唔關技術事,成日賣情懷,希望越大失望越大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞