[PC][武俠撚]河洛群俠傳 [3]

829 回覆
3 Like 1 Dislike
上面有人教點SET返做普通難度
3倍dmg真係好痛
呢幾日死好多次
成隊都要學奶先得
或者用筋斗雲上屋棚打佢
筋斗雲好重要,解決左好多bug
擎天寨上面果兩隻爬牆弓兵都可以用筋斗雲上城牆
未打到咁後,筋斗雲係咩來? 武功?
用獸王幫手坦,加白虎妹共2隻 ,唔係真係加唔切,可惜奶媽走唔到拙,有拙個範圍增大輕鬆好多
呢D BUG位其實全部都可以用直線打人既招式插上去 我次次都係咁
我拎筋斗雲已經係拎晒全部碎片之後既事
印象中唔係全部都得
有時佢bug左上去 就算直線範圍夠 都一樣打唔中
尻估都知好大串野要改,奶媽一開始加入都一堆野,一係清左佢再改拙開頭再加技點比佢
拎梁上寶藏隻獸第一回合就已經死左
靠自己奶自己加反擊落內傷先過左
如果無學奶又要練多幾lv先拎到

黎緊木府唔知點打
加左傷戰鬥緊張左好多,不過個dmg真係太高
再唔係失敗條件唔好咁苛刻.....
巴打有冇教學/link
我無你咁後,目前用緊郭靖,22級到,收白虎妹入村果場戰鬥,隻45級獸王係mvp,唔用獸王就算用北俠都應該過唔到
李嘆主線要交圖比藍拂衣
但係交左之後係咪無得再拎96功?
有咩AOE技係最好清場? 二周目唔想再一隻一隻打, 好哂時間
野球拳布
二周目用緊棍
飛左天要用暗器打 所以最好練一招暗器
棍刀都ok
刀真係幾勁,苗女雙刀打背打到4000,同期主角用差唔多精都係二千幾左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞