[PC][武俠撚]河洛群俠傳 [3]

829 回覆
3 Like 1 Dislike
棍唔算少了 打圓型清怪好正
反擊AOE係幾正
不過武器好弱...d人話用果把冷艷鋸
但係無得落內外傷既debuff,反而比棍佬件專武無咁好用
我用棍佬專武重鑄程視效果 1下18內傷 走拙加範圍
再走反擊 守株待兔 黃雀在後 內傷疊得好快
我都係咁打,之後就自己醫自己磨同等隊友清殘血
而家把冷艷鋸放係度得個睇字
一開始唔記得偷就冇
仆街係咪中bug 點解惡鬼個任 我問左部落門口條友 話去南區 但任務冇更新
前兩日個更新又話修復左
可以直接去山洞,山洞座標請睇哩個post三四頁前既回覆
明明一週目冇事
哦 sor 以為你講一世富貴個軍佬
把槍好用 算高攻
我酒莊任一直唔完左佢 酒莊刷經係最快 行一步已經打曬全部
用三朵神槍 拙加左範圍 基本上打完+反擊已經1round清
把野走邪線都有得拎
佢有樣野都幾得意
如果你偷左啲人把武 同佢打佢真係會冇左
之前偷左個熱茶呀伯果把 招都出唔到
你無全力救佢?
有冇鑲回藍石
打緊煉獄,準備去大研陣
9成9時間都係去刷怪練等
暗器初期真係唔掂,依家隊友仲好打過我
其實我一開始唔知自己打煉獄,第一次玩諗住唔睇攻略,結果條難度問題揀咗4,會唔會爆唔到機
有冇人用過傳奇之人加左右互搏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞