[PC][武俠撚]河洛群俠傳 [3]

829 回覆
3 Like 1 Dislike
拎左奶媽隻GAME難度會降低好多 加埋棍佬真係打人當食生菜
棍佬真係好撚勁 隻GAME又多棍法練
走邪線遲左搞 拎唔到人重要連任都卡埋頂佢個肺
棍佬唔知點解好似好脆咁 去行個圈都就死咁制
之前唔識 簡小蝦米 困難開局
難打到仆街 ,企出街都比野豬打死

想拎棍佬,但單挑都唔夠打
應該唔會廢到連棍佬都唔夠打喎
一開始無拎 ,打完條村劇情 先去打

敵人lv 同時提升,棍佬招內傷好勁
見條白虎女有啲醫術
而加粗粗地都頂住先
未練番幾招 都真係棍佬都唔夠打
I know that feel
所以一周目 新手 用小蝦米根直on9

我困難過村劇情 會有後山全家之寶劇情
但普通就無 但係要有劇情 先拎到村長全家之寶
有地方選難度咩
要條村友好高先有 基本上要做晒啲任先拎到
有冇人一入game喺標題菜單畫面就死咗機?
尋日買steam版,game都入唔到
RAM唔夠??? 呢隻GAME好食RAM 優化未做好
仆街仔阿克阿德同段狗一撚樣唔入隊
等我仲特登安左兩粒石落佢把弓到
救村長前要村好感夠高先有傳家寶
咪一落山隻牛果度
隻Game優化好未,
岩岩睇完介絡片諗緊買唔買
https://youtu.be/e-5wkYsBwBk
有 廢撚事偷啦 得條撚樣用弓既姐
剩係知黎緊會有一個大更新
其實弓係計暗器?
NO 弓想加攻擊剩係可以學內功 或者整把勁既武器
但弓最勁個招係仆街仔阿克阿德既專用技 主角學唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞