[PC][武俠撚]河洛群俠傳 [3]

829 回覆
3 Like 1 Dislike
包係 aoe 技,我剛系加雙手,紫拳180攻到,打2-3人可以打1000左右一次
仲有,稱號用緊獸王白虎,用有加成嘅稱號應該會好啲
講多少少,我男主原本設計係打單人作戰,剛系有兩個技好適合單打,一係自己人越少爆擊加得越快,二係身邊對手越多人爆擊攻擊力越高,實測點哂去打鱷魚幾乎每回爆一次,原本打算點剛,動,拙,但依家發覺主角要點靜先有斗轉星移,我應唔應走過去點靜?
唔知,我都未拎
其實無所謂,單人爆加反都應該幾痴線 不過條路好似唔係太好走
斗轉反擊技黎 無人會主動用 , 好處係範圍大 乜都反, 壞處攻低到喊
650精力消耗高,應該可以引發到剛系6點精力額外加成,係單打情況基本上都係打你,問題係咪會必反?
竟然 之前反好少 咁可以一屌

回埋樓上唔係100%反 照睇番個反擊率
有 睇血 209就係高 400UP就係低
懵撚都可以學,堅持打坐坐爛個蒲團之後,物品欄揀佛經會領悟到
我睇完本佛經都冇反應 話本野亂畫一通唔知咩黎
同個本破舊的書冊一撚樣
驚誤會,懵係指資質低,唔係鬧人
你坐爛個蒲團定係揀撕爛?
唔記得 應該係撕爛 GOOGLE完原來可以坐7次坐爛個蒲團
根住再點就學到 睇黎要招返棍佬用佢黎點先得
懷疑招棍佬都無用⋯⋯因爲坐爛後點佛經會話你堅持不懈感動佛祖乜乜乜,對話選擇決定左開唔開到本秘笈出黎
真係唔得 算 反正一週目都唔打算收齊D秘笈
越玩真係越有金庸人物既影子
越玩越上引
成日偷野比人發現
快d出更新比我玩2週目啦...
個感悟系統唔錯喎,好多種玩法
可以熄埋戰鬥動畫就好...又唔型又慢
白髮女啲劇情又係好長
溝親啲女都係煩到嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞