[PC][武俠撚]河洛群俠傳 [3]

829 回覆
3 Like 1 Dislike
我諗不可入隊角色係指未達成入隊條件既隊員
例如未追到手既顏玉書
就咁睇不可入隊角色應該係嗰d過場一齊打既npc,既係拱石村個村長嗰d,因為煉獄佢一死就 game over,所以加佢多d經等佢無咁易死
話說煉獄模式可以加6個隊友好似幾正,係時候打二周目
steam點update上1.18?
係lor, 番到去開都唔識update
之前講過隻game玩一陣電腦就reboot
問過河洛個邊,佢地話可能係電源供應器問題,叫我攞電腦去整
又唔見我玩其他game會咁
唔好傻la,你唔通想佢地答係佢地既問題咩
叫steam回水可以嗎
戰鬥視角就頂佢唔順,去豹王寨打寨主果場屋內戰
你一定時間內可以回水
有無d 好似周伯通咁既練功點???
steam個到過左無耐就彈返去1.17版
我都係咁
李嘆酒莊果到交左幅圖出去之後
佢個人到底去左邊
我想拎番本內功
狼蠻人好鐘意球星,三句唔埋兩句就球星名
記得之前都有人問過,唔係白馬居咩
最有印象係爆過一句Luka Modric
白馬居
同條女一齊
我懶得練級58去打,開頭係咁比血刀秒
後面發現用吸血+刀劍歸真一件一件秒係最穩陣
你地講二週目?
我啱啱爆完都未試過比佢秒到
如果唔係練到高過60lv,就係運氣問題
30號買 玩到而家 重開左十幾次檔, 終於爆機

37lv 玩拙靜柔弓箭 打十大惡人最後俾血刀jj 殺左幾次, 靠顏玉書頂住佢一陣先贏到

稱號帶隻45lv 黑熊未輪到佢郁就死q 左
37lv就爆到機咁快?
我冇特登去升lv都有5X
低資質加拙開局 成萬五血, 不過都無乜用 我用回hp 個內功, 除左血刀會秒殺,都無人有威脅 係咁用範圍箭上內傷同毒, 等佢地自己死

方塊好似仲未有23號個update? 準備玩全邪惡

小至偷細路利是 大至乜人都殺
啱啱開局唔多識玩,想問修練係咪剩係可以修練手頭上有既秘笈?
隻段思平剩係得劍法可以練既?
救左條女係唔係就等於放棄刀劍歸真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞