[PC][武俠撚]河洛群俠傳 [3]

829 回覆
3 Like 1 Dislike
唔係唔支持呀,不過支持得嚟有多少吃力咁啫………
真金白銀支持咗落去,我就唔打算退款嘅,但係真係拜託做好D

價錢同人手 真係 唔能夠拎出嚟做藉口,放得出嚟賣唔應該係而家咁樣,咁樣佢真係仲有下次?

認真,玩完個開頭係可以的,只係一出去就死機我又唔知點算。我試咗兩次CRASH,唉………
bug多無計,傳聞係比方塊逼佢交貨上架收住錢先
lag果度唔多覺得搞得掂

不過隻game其實好多detail位做得好好,d任務好多唔同情況有唔同對話,百幾蚊值得比
已經玩左百幾個鐘
其實係用方塊玩先有問題? 我用 steam 由一開始就無乜特別大問題
咁唔清楚,我都係等steam出先玩
勁快就已經玩左百幾個鐘
而且邪線都未玩過,下周目就玩邪
我STEAM嚟
問題人人唔同,可能A會crash B唔會crash,但一個patch之後會變左B crash A唔crash
隻game每次更新都要祈禱,唔知佢搞乜

遊戲內容係唔錯,但技術真係差,希望下次會進步
而家一大堆比錢既測試員

就睇下河洛會follow呢堆bug到幾耐
有心搞好晒既話都應該係神作玩好多年都得
係,其實我算係好彩無乜點中bug嗰批,所以我個人玩得幾開心
但見到好多部機好過我既巴打又lag又reboot,覺得可惜
我都係,最多效能set低啲
最常見係跳躍中入戰鬥敵人浮響半空
我都係無乜bug
最多都係幾個鐘quit game到開
淨係跳已經煩死
成日高低級都跳唔到
成日都冇左音樂
唔知河洛幾時會搞搞
頂 一講音樂我個腦係響起左舊武林既戰鬥音樂
完全諗唔到河洛成隻係咩聲
夜晚好似一定無音樂
哩個缺點超級明顯
有冇人成功做到佛渡有緣人呢個成就?
仆街了 玩煉獄去到一世富貴卡關
打果個惡人 李嘆比佢打兩下死 又唔比我加佢入隊控 屌
前後左右圍住李嘆唔比佢亂走
搞掂 升lv升到兩下打死班卒 學動狂回精狂loop
龍頭拐杖哩單試過,你係唔係響風雲渡附近遇到?
更新咗刀劍歸真仲勁唔勁
我都係哩度撞到
丐幫果個唔算隨機,之前救左佢就一定會係臥龍村到石家莊果一帶遇到佢
熱茶又未遇過,去果頭行下先,thx

而家二周目用棍好少秘笈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞