[PC][武俠撚]河洛群俠傳 [3]

829 回覆
3 Like 1 Dislike
2萬 邊有可能
steam仲未有今日既更新
我有阿
下???logout 再login 好多次都見唔到更新
真係有喎 2.8MB
無野lu,岩岩都更新左
搵秘笈好左好多
係得秘笈分類?
轉巴哈

2018.12.05 (v1.23) 更新說明
12 月 5 日- HELUO
新增項目
秘笈分類功能,讓玩家在選擇修煉武學時更為方便。
在已修練武功的列表及選擇武功秘笈時,標註已精通的秘笈。
迷魂水寨的傳送點。
調整項目
調整讀取1.21版之前的存檔時,在列表中不顯示存檔難度。
取消"木府風雲:繼任者"任務最終戰中,木初可以逃至門口的設計。
錯誤修正
修正聖堂最後戰,十大惡人只出現5人的錯誤。
修正"木府風雲:繼任者"任務最終戰,木初逃至門口判定為戰鬥失敗的錯誤。
修正明教洞穴中明教教徒死亡後仍可以偷竊和切磋的錯誤。
修正傳聞事件有可能會打聽不出來的錯誤。
修正地圖北邊邊境多處會掉落地底的錯誤。
修正鷹獵人聚落打聽不到山魈惡鬼的消息。
修正戰鬥時距離顯示的問題。
修正達到成就條件卻不顯示完成的問題。
一出山洞,LOAD 個世界,行兩行就 HANG機加自己REBOOT,咩玩法?
我都 I7 6700, 32GB RAM ,GTX1070 TI,連BROWSER 都冇開咩都未開 都 CRASH 到 REBOOT
琴日打酒莊都無事 今日更新完lag 到睇定格咁
試下改NVIDIA設定?
仆街! 硬闖擎天寨三連戰,打咗差唔多成個鐘,跟住過場動畫error彈game
洗唔洗咁耐
如果第一次見到唔係太夠打就alt+F4 load save算啦
我部同你差唔多但無乜事,一開始要 load 咁解
最主要係第二場打好耐
有無人將刀劍歸宗比主角以外既人學?效果如何?
我想問下你地以家禁V見唔見到礦石 我以家剩係顯示藥材
要改咩?
試下Set到運行河洛時必定使用獨立顯示卡
THX,搵搵先。
隻GAME 真係好似未整好咁
仲BUG 過 FALLOUT
有Bug我覺得正常
但係拎河洛同fallout比 我覺得唔係幾好
B社點都叫大廠
河洛工作室就......
所以我覺得可以接受啦

利申:上個月中已經帶左顏玉書返現代 等有靚mod就再玩
我都唔知係咪我要求太高喇,玩其他GAME都冇咁樣。
我連正常玩都未得, 要特別為佢 TUNE 呢下真係唔知講咩好………
呢隻GAME 真係咁高 硬體要求咩?

同一個SPEC 玩其他GAME冇問題, DARK SOULS,TWO POINT HOSPITAL,SOUL CALUBUR 6 就算連 呢度巴打整果隻 SWORD OF GUARDINE 都正常,有INDIE 有高畫質大作,我真係懷疑整完有冇DEBUG?
尤其是方塊已經出先過 STEAM
debug同品質改善一路都做緊 呢樣唔需要懷疑
隻game本身要求唔高 只係寫得麻麻地
其實set嗰下都只係撳個制 如果真係頂唔緊就遲下先玩 我同身邊D人都係咁講

3d open world 百幾蚊 台灣工作室 只能講比次機會 我開始玩嗰時仲要係25號 一開game會load哂成個地圖d草同樹嗰個爛鳩版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞