[PC][武俠撚]河洛群俠傳 [3]

829 回覆
3 Like 1 Dislike
問題條線就係講佢同佢老公
呢個好似帶唔到佢返屋企? 而且無內力好易死
何紫宛同樊香蝶先正 可惜都係冇主角份
苗女真係勁
苗女你地係玩刀定玩毒
雙刀加毒再加一堆debuff,好鬼勁
我平均,主用毒內功,玩雙刀,兩把都效果至上,試過打4千,唔知點解會咁勁,同期主角背面爆擊先2千6
高傷應該係靠巧奪天工
唔會 所以冇人會帶兩把一樣既武器 除非你用既武功係雙武 主副武器其實冇分別 你用邊樣武功個樣武器就會轉去正
其實隻game 比較有趣係 學武功 探索 ,反而d劇情好濕鳩

咩爭家產 ,搶寶物,又段將軍咩咩柒柒 玩家邊會有代有感

反而加多d山洞 可以探索既森林仲好
苗女玩毒內功怕太脆
反正雙刀高攻
慢慢疊debuff不加一下剷爆對面
利申 去到後期差唔多乜人都運行太玄/九陰
好似金庸群俠傳黑龍潭哩類小迷宮?
太玄用落好似唔及九陰咁
王喆個鵰像係咪猴三島嗰個?
我精通左內功+七星劍法+感悟點滿左柔
但係去到個鵰像冇劇情既
又自膠 比個土地公個像fake左
屌 冇睇攻略 逼唔到張君寶跳崖添
終於爆機
最尾果到卡到頂唔撚順 一炮過改左成百感悟點黎玩

BTW 女主個結局真心睇字都覺得正
應該係一周目主角所有既武功, 武器唔清楚
我最尾都係用崩山勁 太玄高攻過崩山勁咩??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞