[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
打到唔知做緊乜
新關推唔到
心魔人地5lv 章 又全紫
又唔夠打
各位準備死ser啦
打到唔知做緊乜
新關推唔到
心魔人地5lv 章 又全紫
又唔夠打

人人都經過卡關階段
解決方法係12點
依隻廢鳩用咩紋章好
依隻廢鳩用咩紋章好

全攻極易死
全體又唔夠坦,霸氣低
我都唔知呢隻有咩用
基本上係咪唔會用到 真傷紋章 同埋 減傷紋章?
岩岩粗略計過, 如果打手技能x攻擊倍率低嘅話先岩用真傷, 如果唔係都係攻擊力效益大啲
基本上係咪唔會用到 真傷紋章 同埋 減傷紋章?
岩岩粗略計過, 如果打手技能x攻擊倍率低嘅話先岩用真傷, 如果唔係都係攻擊力效益大啲

應該係後期用,我都未用過
依隻廢鳩用咩紋章好

全攻極易死
全體又唔夠坦,霸氣低
我都唔知呢隻有咩用

PVP 第2係用緊呢隻....好勁,好難打
BTW,我唔知佢用緊咩
依隻廢鳩用咩紋章好

全攻極易死
全體又唔夠坦,霸氣低
我都唔知呢隻有咩用

PVP 第2係用緊呢隻....好勁,好難打
BTW,我唔知佢用緊咩

http://tieba.baidu.com/p/4941621931
殘體
主角的斧子,斧子是输出,但是攻击力并不很高,体力也不算很高,他最有用的技能是第四个,巨大的范围有助于打后排,可惜提升太难了,其他的技能主要提升的还是生存能力,吸血技能有点废,满级也就比7级吸血纹章吸得多一点点。
要開4技先見得人,新手都唔係咁岩用
你地啲坦會用咩紋章/基因
我而家全部加體力算, 唔識係體力霸氣速度3種能力拎平均

一跑速一霸一體 章
基因就全體/體霸
我就咁玩

少少分享
有次打個心魔打黎打去都輸,蚊左個速度紋章落黎之後,反而贏

頭先PVP比人打左落黎, 我將一個血紋章換速度就贏左

結論,自己隻坦唔可以跑太快撞到對面D後排去後面
但又唔可以跑太慢補唔到位以致自己後排死

少少分享

咁競技場防守方你會放咩?

少少分享

咁競技場防守方你會放咩?

我玩補,2坦, 兩隻坦都2血1霸, 如果對面3坦,我會其中一隻坦血轉跑速, 為求可以撞快D,唔好比人推死
GM 我清哂體喇 快d死ser啦
聽朝訓醒要見到有鑽送
GM 我清哂體喇 快d死ser啦
聽朝訓醒要見到有鑽送

我未呀
吞噬者真係好BUG
5000血咁打
肉盾戰打極都係107隻 樓上成堆12x 13x都唔知點打出黎
無盡又永遠打唔哂咁多關
我覺得我是0
肉盾戰打極都係107隻 樓上成堆12x 13x都唔知點打出黎
無盡又永遠打唔哂咁多關
我覺得我是0

咩組合107
其中一隻轉邊一隻好?
其中一隻轉邊一隻好?

幽鬼
聖獸升邊隻好
無盡又永遠打唔哂咁多關
我覺得我是0

咩組合107

我都係得105
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞