[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
無左新年活動唔夠石

呢個陣 係咪無撚得搞?
一定要重置?
呢隻GAME又想近戰又做做打手真係好難
因為少血到仆街
撞兩撞死鳩左

挨到出冥龍王就好d

佢咩技
巴哈有冇圖

呢個陣 係咪無撚得搞?
一定要重置?

個人認為劍主好廢
冥龍王好撚堅WOR

呢個陣 係咪無撚得搞?
一定要重置?

個人認為劍主好廢

係廢撚到仆街
冥龍王好撚堅WOR

啲進化胞子難儲到仆街
D人斧主帶自爆好勁

呢個陣 係咪無撚得搞?
一定要重置?

個人認為劍主好廢

係廢撚到仆街

一直用緊劍主 冇想像中咁廢講坦力拍得住熵鬼
盾主係就係好坦 但呢隻game講組合
有劍主4技等於成隊加20%攻
我平時3坦用霸氣符文壓住對面係牆角打 之後用聖光古龍秒曬後排(3300攻同1技升爆 下用青龍+劍主 一野接近15000)正常後排唔帶體力符 一定一下秒
不過3技廢廢地要升上去先有明顯輸出

個人認為劍主好廢

係廢撚到仆街

我平時3坦用霸氣符文壓住對面係牆角打 之後用聖光古龍秒曬後排(3300攻同1技升爆 下用青龍+劍主 一野接近15000)正常後排唔帶體力符 一定一下秒

不過唔夠坦加就用盾主啦 反正隻game可以重生
之後後悔可以轉其他主 但主角轉完要等一星期先可以再轉

係廢撚到仆街

不過唔夠坦加就用盾主啦 反正隻game可以重生
之後後悔可以轉其他主 但主角轉完要等一星期先可以再轉

仲有 劍主真係好撚型 我最初就係為左升呢隻先玩開始玩
咁多進化包子
我自己玩斧
基因升攻
章用血霸速(睇關配搭)
卡緊12X
斧都當坦用再加鬼(補血)同鐵龍(+15%防)

我都斧 基因加攻唔會好易死?
30lv紋用咩?
我秒回200 加15%血 加體 加霸氣
基因加體 一樣卡12x
但開始坦
同化點完全唔夠用 長期0/15

石加3點
我自己玩斧
基因升攻
章用血霸速(睇關配搭)
卡緊12X

30lv紋用咩?
基因加體 一樣卡12x
但開始坦

30緊係用減退後果個啦
秒回用吸血唔建議...呢隻GAME上落又大又快...加果少少HP幫唔到好多
12lv卡緊33
同化點完全唔夠用 長期0/15

石加3點

非必要唔好點 啲非胞子同怪獸既野 好曬同化點
我自己玩斧
基因升攻
章用血霸速(睇關配搭)
卡緊12X

30lv紋用咩?
基因加體 一樣卡12x
但開始坦

30緊係用減退後果個啦
秒回用吸血唔建議...呢隻GAME上落又大又快...加果少少HP幫唔到好多

坦既紋章最優先一定係體力其次霸氣最後移速
體加多血提升續戰力

霸氣可以撞遠啲敵人開路比後排打到人地既後排或保護自己後排 甚至禁住人地係牆打之後靠aoe秒對面後排

移速就比人打走之後快啲補到位 都同同霸氣相似都係禁人埋牆同保後排不過移速高可能會提升pve難度
就好似打80關赤獅 係咁沖過去比血人吸之類 所以都係用pvp用最好

至於宿命戈個 我認為重生最好(for坦) 升到6lv可以有30%血=加左30%體力 但如果你近戰輸出可以考慮下吸血 提前係你隻隻近戰夠坦唔好比人秒 先有機會係咁吸
我自己玩斧
基因升攻
章用血霸速(睇關配搭)
卡緊12X

30lv紋用咩?
基因加體 一樣卡12x
但開始坦

30緊係用減退後果個啦

但你隻斧全攻減退加埋速可以頂到幾多下
我而家隻斧幾坦下
試下轉下先
我自己玩斧
基因升攻
章用血霸速(睇關配搭)
卡緊12X

30lv紋用咩?
基因加體 一樣卡12x
但開始坦

30緊係用減退後果個啦

坦既紋章最優先一定係體力其次霸氣最後移速
體加多血提升續戰力

霸氣可以撞遠啲敵人開路比後排打到人地既後排或保護自己後排 甚至禁住人地係牆打之後靠aoe秒對面後排

移速就比人打走之後快啲補到位 都同同霸氣相似都係禁人埋牆同保後排不過移速高可能會提升pve難度
就好似打80關赤獅 係咁沖過去比血人吸之類 所以都係用pvp用最好

至於宿命戈個 我認為重生最好(for坦) 升到6lv可以有30%血=加左30%體力 但如果你近戰輸出可以考慮下吸血 提前係你隻隻近戰夠坦唔好比人秒 先有機會係咁吸

血霸速仲未搵到平衡點
我自己玩斧
基因升攻
章用血霸速(睇關配搭)
卡緊12X

30lv紋用咩?
基因加體 一樣卡12x
但開始坦

30緊係用減退後果個啦

但你隻斧全攻減退加埋速可以頂到幾多下
我而家隻斧幾坦下
試下轉下先

谷到46XX體(兩血一霸)
靠鬼, 光龍, 自身技+HP
12lv卡緊33

可以強咩先
12lv卡緊33

可以強咩先

刷世界事件 打加攻加體紋章 打胞子 鳥龍 主角優先升啦 鳥龍可以用到好後期同好百搭
12lv卡緊33

可以強咩先

刷世界事件 打加攻加體紋章 打胞子 鳥龍 主角優先升啦 鳥龍可以用到好後期同好百搭

一定要食石玩晒5次體
世界心魔必打

300鑽係抽d咩 ?

造物臺自己睇啦

睇唔明

因吹思廳禁詳細資料睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞