[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
40LV之後升LV好似冇咩目標...

咁係你當40係目標姐
二周目有兩輪怪
新生過未?

咁係你當40係目標姐
二周目有兩輪怪
新生過未?

40LV之後D怪已經可以升不朽
再衝LV又冇野送
每日可以打既資源又有限
買體打坦關好悶又冇乜意義

咁係你當40係目標姐
二周目有兩輪怪
新生過未?

再衝LV又冇野送
每日可以打既資源又有限

等新生
我想問下你地好友系統係咪都未搞好

冇fd子 未試過用
心酸到答你唔到

呢隻啲技好勁 但攻速最慢 加上有隻後排新生個定位同佢重疊左 升技戈啲可以留到生左隻新生 一次過升好啲
吞噬者 熵鬼 鋼龍既1-3技都值得升 但後兩者其中一隻後期會比一隻坦既新生代替左 所以升你想留低戈隻啦

咁我而家升爆明光招一二技先
唔該巴打
咁盾主d技洗唔洗郁?

係 主角升到就升

冇fd子 未試過用
心酸到答你唔到

好似真係未得 好友可以送體 等緊佢更新
佢個開發企劃係冇提過好友

咁係你當40係目標姐
二周目有兩輪怪
新生過未?

再衝LV又冇野送
每日可以打既資源又有限

唔同流派有唔同玩法,剋制唔同隊型, 如果你將目標擺落5隻不朽, 的確係可以刪驚

冇fd子 未試過用
心酸到答你唔到

咪就係
好缺肉呀

冇fd子 未試過用
心酸到答你唔到

咪就係
好缺肉呀

大陸server 測緊實時pvp, 會減好多屬性平衡課金戰士,我期待呢個多d
百度貼吧有好多攻略 同埋多模式過呢邊 遲下好似會大汁神靈系統
百度貼吧有好多攻略 同埋多模式過呢邊 遲下好似會大汁神靈系統

唔執都唔得 神靈白虎失業左好耐
其實隻game幾好玩, 又有patapon畫風
點解好似冇咩人玩
點解好似冇咩人玩

因為玩得耐會悶
115打緊都過唔到,坦章轉霸體/速度又唔夠血頂⋯可以點攪?
有無人課金?
38 蚊果個好多野送
115打緊都過唔到,坦章轉霸體/速度又唔夠血頂⋯可以點攪?

唔夠戰力姐,儲胞子進化
有無人課金?
38 蚊果個好多野送

38蚊抵買
點解好似冇咩人玩

因為玩得耐會悶

第一條就係暝龍王
點解好似冇咩人玩

證明ios少人用
另外應該好多人玩傳說果類既game
點解好似冇咩人玩

證明ios少人用

認真玩傳說果類既game不如電腦玩LOL
點解好似冇咩人玩

證明ios少人用

認真玩傳說果類既game不如電腦玩LOL

手機文化麻
同埋online game類型手機game都好受歡迎
啟示隻主角應該進咩型態?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞