[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
升主角技d遠古魄邊到揾?

成就每升技能5級, 送5粒
同化點幾耐先回一點?
對住D不朽盾主真係一隻坦彈開我2隻
同化點幾耐先回一點?

2粒鐘

有人40lv 去到140關...
唔知係咪gm

巴打咁勁

有人40lv 去到140關...
唔知係咪gm

巴打咁勁

唔係我黎,我COPY LINE GROUP D 圖
物種同化幾耐換一次隻野好?佢六個鐘可以換一次,但係六個鐘之內我都冇可能開唒入邊啲嘢
物種同化幾耐換一次隻野好?佢六個鐘可以換一次,但係六個鐘之內我都冇可能開唒入邊啲嘢

咁咪全開先換
做咩要狂換

見到D圖唔對路,我都會邊開邊等6個鐘免費換圖

見到D圖唔對路,我都會邊開邊等6個鐘免費換圖

彩有幾多基因怪獸決議留唔留張圖,唔留就六個鐘換
等12點衝120
終於40Lv 希望10抽出啲升技素材俾我
兩次十抽 一隻血刃 一隻吞噬者 洗唔洗重置?

皮影人係咪必練?我見好多關都要用佢封技
皮影人係咪必練?我見好多關都要用佢封技

練一隻過關用

正常抽。有紋章唔錯
遲DD怪會新生,咁升技/基因突變會唔會浪費左?
兩次十抽 一隻血刃 一隻吞噬者 洗唔洗重置?

血刃重置幽鬼

新生唔係合成,只要擁有D怪,再用材料買就得

新生唔係合成,只要擁有D怪,再用材料買就得

原來係咁

決擇唔到升光龍好定主角盾好
定係將主角換做劍聖好 需要意見

決擇唔到升光龍好定主角盾好
定係將主角換做劍聖好 需要意見

如果你有升明光龍招1技升到滿,可以進其他先

虛刃有無用?放棄定繼續升上去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞