[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
今日彈左兩次98石100體出黎

想要雙胞
中過一次聖胞四次肉

淨係想要強化

1688石, 300 神聖胞,有冇伏???

唔諗咁多
買硬

其實佢俾D offer係咪一定要買哂?
1688石好似好多下

D石都冇訂使架啦
請問係咪有whatsapp group?
玩左無耐
岩岩14lv
奶 龍仔 同隻幼屍都進左
請問係咪繼續推住主線先
另外龍仔同屍 keep 住 升佢地?
打到 26 27 隻轟龍好易香
玩左無耐
岩岩14lv
請問係咪繼續推住主線先

主角龍屍都必升 熵鬼好勁
中過一次雙胞 兩次神胞 3-4次體
未買過神胞 想買都唔夠鑽
玩左無耐
岩岩14lv
請問係咪繼續推住主線先

有主線打主線 有世界打世界?
玩左無耐
岩岩14lv
請問係咪繼續推住主線先

有主線打主線 有世界打世界?

世界每日必打
有餘體就主線每日推d
推夠4%主線又會送體
崩地同梵終於夠打強者宿命重生 但過唔到巨獸巢穴重生
中過一次雙胞 兩次神胞 3-4次體
未買過神胞 想買都唔夠鑽

神包我覺得cp 唔高

加隻破魂範推, 記得食1隻紫怪升3技,推到3隻

破魂領主?
三技食一隻唔係推1.2 隻怪?

而家係自動進位

破魂領主?

而家係自動進位

可唔可以講多少少?唔多明
無盡之森點先可以打哂咁多關
我揀左劍個隻主角,冇得回血
次次去到第7~8關就死哂
基因怪打5隻起馬有3隻係微型

無補就要靠朱雀

破魂領主?

而家係自動進位

可唔可以講多少少?唔多明

1.2 進位去2
即打1個穿兩個, 總共3個

d 人教係放一隻吞筮,一隻坦, 其他1級怪仔, 對住d 人會屎好多,易打d, 但我未試過
比起單純厚血 高防+回血感覺仲難打

d 人教係放一隻吞筮,一隻坦, 其他1級怪仔, 對住d 人會屎好多,易打d, 但我未試過

升隻吞筮先,反正我都打唔哂10關

升隻吞筮先,反正我都打唔哂10關

試完
1隻屍狂加3隻1 lv,全部加攻
輕鬆10關
除左月夕仲有冇怪係可以補血 想轉用盾主
但又想有隻角幫手回血
幾日都係第一場暴走時刻就打到最高擊殺數
之後試極都係少過第一場
又唔想無左個排名,搞到有體都打唔到
除左月夕仲有冇怪係可以補血 想轉用盾主
但又想有隻角幫手回血

白晝
幾日都係第一場暴走時刻就打到最高擊殺數
之後試極都係少過第一場
又唔想無左個排名,搞到有體都打唔到

我又係 所以會隕預左自動打幾場先, 最後先正式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞