[暫I/遲A] 超進化物語 新GAME, Patapon畫風, 免首抽

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

遊戲畫面
https://www.facebook.com/UltraEvolutionWar/videos/1208844359205258/
IOS 17/1開服, ANDROID預計2月尾

有冇人有玩?

遊戲畫面
https://www.facebook.com/UltraEvolutionWar/videos/1208844359205258/

有冇人有玩?

咁山寨feel嘅
patapon以前玩psp玩到痴撚線咁濟

遊戲畫面

有冇人有玩?

咁山寨feel嘅

補返條LINK先https://itunes.apple.com/app/id1166467260
試下囉!!
覺得PATAPON啲人物比較好睇
其實幾好玩
鑽石有咩用?
禁入去開發人員網站,r2game 個網全部英文,但個總部係深圳,即係大陸野
鑽石有咩用?

買體力練等, 抽怪, 但建議唔好,25級送十抽
禁入去開發人員網站,r2game 個網全部英文,但個總部係深圳,即係大陸野

係, 但係fb係台灣人管理
首先要感謝各位的熱烈支持!🔥

「超進化物語」僅上線數日,便已成功點亮「台灣iOS遊戲免費下載榜第15位」和「香港iOS遊戲免費下載榜第10位」之成就!我們承諾沒有任何作假安裝和激勵下載!💪

為了讓更多的「探險者」能在「超進化大陸」歷險,我們決定在春節期間把「新加坡」和「馬來西亞」設為新增下載地區!歡迎新馬地區的新朋友們!😁

另,農曆新年快到啦,我們將會在春節期間,每天!注意是每天!發放大量福利和驚喜,包括但不僅限於:「體力」、「金幣」、「彩鑽」、「孢子」等剛需物品!💖

至於大家關心的安卓版本,程序猿決定都不回家過年了,加班加點開OT,希望在2月份能和大家見面!最後給大家拜個早年啦!雞年大吉🐔!恭喜發財!XD🔥
On唔到
btw好難升25
On唔到
btw好難升25

每日買3次體力, 一定要買, 買完打世界活動用晒佢, 3日左右升到
On唔到
btw好難升25

每日買3次體力, 一定要買, 買完打世界活動用晒佢, 3日左右升到

今朝開始load唔到入game
On唔到
btw好難升25

今朝開始load唔到入game

我無事wo, d 台灣人都無事
無晒體無野玩
無晒體無野玩

每日限買3次體, 限死左課金玩家爆lv
點刪帳號?
點刪帳號?

冇,只可轉GAME CENTER, 刪黎做咩,唔好諗住刷首抽,每日限購體力,到你首抽靚果日,人地已經升晒上去
睇完條link唔係好明玩咩,即係砌一隊出黎就咁auto撞

Auto定要禁
點刪帳號?

冇,只可轉GAME CENTER, 刪黎做咩,唔好諗住刷首抽,每日限購體力,到你首抽靚果日,人地已經升晒上去

首抽係邊隻其實
今晚1夠12點就爆lv

撞係auto, 係有d 唔同裝備, 推遠d, 比人推少d, 自爆, 媛速, 另外怪本身有唔同技能, 卡關時可以轉換裝備,同怪, 智取!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞